Főoldal Életmód Vásárlás A DIY barkácsoknak kedvez a Pattex legújabb ragasztója

A DIY barkácsoknak kedvez a Pattex legújabb ragasztója

Gyors, brutális, ellenálló: Ezek a főbb tulajdonságai a Pattex Crocodile termékeknek, mely termékcsaládot a Henkel, a jól ismert Pattex ragasztók márkája alatt vezet be a piacra. Az kiváló minőségű ragasztók választéka kiegészíti a Pattex termékek széles skáláját, kifejezetten az otthoni és DIY felhasználásra specializálódva.

Az új Pattex Crocodile termékcsalád a következő innovatív ragasztókat kínálja: ragasztószalag fekete és ezüst színben (20 méteres hosszúsággal), pillanatragasztó, univerzális ragasztó, epoxy ragasztó és faragasztó. Ez a termékválaszték összeségében képes megoldást nyújtani a háztartásokban leggyakrabban felmerülő javítási és ragasztási feladatokra. A tiszta és megnyerő márkakommunikációnak és fülbemászó szlogennek („gyors, brutális, ellenálló”), illetve a Pattex márka jól ismert megbízhatóságának köszönhetően a termékcsalád egy teljesen új és különleges élményt kínál a lakossági ragasztók szegmensében.

„A Pattex Crocodile termékekkel tudatosan szakítunk a ragasztók piacának szabályaival: az egyenes és a spontán kommunikációra esküszünk, látványos megjelenéssel kombinálva. Azért teszünk így, mert meggyőződésünk, hogy ennek köszönhetően egy új célcsoportot érünk el a piacon, olyan felhasználókat, akik eddig nem igazán végeztek javítási és ragasztási feladatokat otthonukban. Ők legfőbbképpen modern felfogású, aktív emberek, akiket a szokatlan és merész megközelítés inspirál a hagyományos technológiákkal szemben, ugyanakkor elvárják a kiváló minőséget és hatékonyságot” –mondta Xavier Martin, a Henkel Nemzetközi Marketing vezetője.