Főoldal Szabadidő Televízió Péntek este új produkcióval folytatódik a Comedy Central standupos műsorfolyama

Péntek este új produkcióval folytatódik a Comedy Central standupos műsorfolyama

Péntek este egy újabb nagyágyú lép a Comedy Club színpadjára. Hadházi László Megyünk a levesbe című produkciójában olyan kérdések kerülnek előtérbe, amelyekre mindenki gondol, de a helyes választ senki sem tudja rájuk. A valóság és a virtuális lét ormai közt többek között arról is szó lesz, hogy vajon gyógyítható-e az információ-függőség, és az is kiderül, hogy mi is az a vízkóla vagy, hogy hogyan kell kimosni egy cirkuszi sátrat.

Hadházi László nagysikerű, Megyünk a levesbe című előadását péntek este a Comedy Central nézői is élvezhetik. A jó humort azonban nem adják könnyen: egyes előadások, műsorok elkészítését hosszas kutatómunka előzi meg.

Hadházi saját bevallása szerint nem információfüggő, de a munkája fontos részét képezi, hogy kövesse az aktuális híreket. „Humoristaként az a feladatom, hogy naprakész legyek a hírekkel, és ebből szűrök ki olyanokat, amelyek fontosak, érdekesek, viccesek vagy megmozdítanak bennem valamit. Fel kell hívnom a figyelmet olyasmikre, amik lehet, hogy elsikkadnának az életünk során, ezt azonban csak viccesen tehetem meg, hogy az emberek nevessenek” – mesélte a műsorkészítés folyamatáról a Comedy Club leveskészítője, akinek előadásában szerencsés véletlenek egybeesésének köszönhetően Bornai Tibor zenész, zeneszerző és szövegíró is színpadra lép sztárvendégként.

„Tibort nagyra tartom zeneszerzőként, ezért a Tudományos Kártyavár című dalát – amit nagyjából huszonöt évvel ezelőtt rádiósként sokat játszottam – bele is tettem az előadásba. Tibor ezt nem tudta, amikor egy köszöntőben leírta nekem, hogy nagyon tetszik neki, amit csinálok. Rögtön válaszoltam is neki és meghívtam a közönség soraiba. A műsor után egy néző kedvesen meg is kérdezte tőle, hogy felismerte-e a saját szerzeményét” – árulta el Hadházi, aki ezt követően talált még egy Bornai számot, ami még nem jelent meg előtte. „Ez a dal is annyira belevágott a műsor témájába, hogy nem volt más választásom, mint megkérni Tibort, hogy lépjen velem színpadra és élőben adjuk elő a számot: én gitározom, ő zongorán játszik és énekel. Nagyon felemelő és nagyszerű, hogy részese lett a műsornak. Sok esetben ugyanúgy gondolkodik, mint én, ami megkönnyíti a közös munkát” – árulta el a standupos.

Hadházi László önálló produkciója: Megyünk a levesbe 1. rész október 9-én, pénteken 21:00 órától, 2. rész október 16-án 21:00 órától a Comedy Clubban, a Comedy Central standupos műsorfolyamában!