Főoldal Életmód Gasztronómia Különleges lekvárral és újabb csokoládékülönlegességekkel rukkolt elő a chocoMe

Különleges lekvárral és újabb csokoládékülönlegességekkel rukkolt elő a chocoMe

A tavasz második fele sem maradhat el csokoládés finomságok nélkül, ugyanis a chocoMe újabb válogatásokkal jelentkezik, ráadásul most egy új termékkategóriával is találkozhatunk náluk: ezentúl magas minőségű lekvárkülönlegességek közül is válogathatunk náluk.

A régi-új termékekre épülő Petit 21 válogatás ízhármasában nemzetközi csokoládés szakmai versenyeken hét díjat szerzett ízvariánsok kaptak főszerepet: falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel, falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel, valamint falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel.

Szintén igazi sztárhármasból született az exkluzív Voilé 3 válogatás, amely 3 első számú kedvenc és szintén többszörösen díjhalmozó, mártott desszertkülönlegesség új formációja. 3 különböző karakter, háromféle ízélvezettel: étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel, Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér, valamint Étcsokoládéba mártott mangó szeletek.

Az idén 11. évét betöltő, közel 100 nemzetközi szakmai kitüntetéssel rendelkező chocoMe manufaktúra az elmúlt év rendhagyó körülményei ellenére is az újítások, az innováció képviselője maradt, csakúgy, mint a maximalizmusé, amelyből ezúttal egy újabb édesipari termékkategóriában alkotott egyedülállót. A házon belül is első számú gyümölcskedvenc, a mangó álomszerű találkozása a Costa Rica-ból származó zamatos ananásszal – mi más is lehetne a végeredmény, mint egy eszményi lekvárkülönlegesség, amely ráadásként csökkentett cukor tartalmú.

TIPP: az újdonságok és egyéb finomságok az alábbi linken érhetők el: https://chocome.hu/products/ujdonsagok