Főoldal Életmód Gasztronómia Megérkezett a chocoMe húsvéti kollekciója

Megérkezett a chocoMe húsvéti kollekciója

A chocoMe mennyei csokoládékülönlegességeiből már egy-egy falat is elég ahhoz, hogy a hétköznapjainkba egy kis plusz mámort vigyen, ráadásként – a világszinten elismert magyar manufaktúra, szezonról szezonra megálmodott, speciális kiadású desszertkollekcióival – az ünnepeket is képes extra boldogsággal, valódi ízvarázslattal feltölteni.

A 2021-es Húsvéttal is egyszerre jön el a tavaszvárás, az ínycsiklandó csokicsodák és a tökéletes ajándékok ideje, a chocoMe ugyanis ezúttal olyan exkluzív megjelenésű, táblás csokoládékat teremtett, amelyek – az alkalomhoz illően – szintén csokoládéból készült, elbűvölő aranytojás-plakett díszítést kapnak.

A szívvel és szenvedéllyel megalkotott kollekcióban eszményi ízpárok vonulnak fel: Tejcsokoládé liofilizált eperrel, ahol a csokoládé bársonyos ölelésében a piros gyümölcs nemcsak valódi ínyencségként kerül főszerepbe, de az évszakhoz illő, szemet gyönyörködtető színpompa részeseként is.

Külső jegyeiben szintén a tavaszi virágzást idézi a Fehércsokoládé liofilizált kékáfonyás joghurttal, amelyben a kifinomult, vanília-hangulattal csábító fehércsokoládé, a krémesen lágy joghurt és a kellemesen fanyar bogyós gyümölcs gyönyöre lép életbe.

A savasabb ízvilág rajongóira, azaz a sötét csokik hívőire is ismét szívderítő desszertmeglepetés vár, Étcsokoládé liofilizált meggyel néven, amelyben egy klasszikus íztalálkozás hívja fel a figyelmünket a csokoládé örök és ellenállhatatlan csáberejére.

A chocoMe jóvoltából tehát az idei Húsvét a varázslatos színek, a gazdag ízek, a bársonyos, tavaszi csokoládémámor ünnepe lesz, amelyben mindenki találhat magának egy különleges táblányi boldogságot.