Főoldal Kultúra Csók István emlékkiállítás nyílik a Várkert Bazárban

Csók István emlékkiállítás nyílik a Várkert Bazárban

A Csók150 emlékév kiemelkedő eseményének ígérkező tárlatot február 14-től látogathatja a nagyközönség. A kiállítás rögtön kedvezményes akcióval indul.

varkert_bazar_3

Sajtótájékoztatóval és Csók István sírjának koszorúzásával indult 2015. február 2-án a Csók150 programsorozat, amely során egész évben a 150 évvel ezelőtt született festőművészre emlékezünk. Az emlékév kiemelkedő programja a Várkert Bazárt működtető Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. és a székesfehérvári Szent István Király Múzeum együttműködésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósuló Csók István életmű kiállítás.

A „CSÓK – a derűs élet festője” címet viselő tárlat a művész születésnapján, 2015. február 13-án nyílik a Várkert Bazár Testőrpalotájában. A kiállítás február 14-től július 5-ig várja a látogatókat. A kiállítás első napján, február 14-én a „Szabad a Csók!” akció keretében a párban érkező látogatók (szülő, nagyszülő, rokon, társ, barát) egy jegy megváltásával tekinthetik meg a Csók-tárlatot.

A jegy ára egy főre: 2.000 Forint. További információ a Csók150 emlékév facebook oldalán. Facebook/Csók150. A kiállítás megtekinthető hétfő kivételével 10.00-18.00 óráig a Várkert Bazár Testőr Palotájában.