Főoldal Bulvár Külhon Csúcsformában érzi magát Melissa McCarthy

Csúcsformában érzi magát Melissa McCarthy

Senki sem állíthatja, hogy az egykor 108 kg-ot is nyomó Melissa McCarthy egy tipikus hollywoodi bombázó − ám valószínűleg pont ezért imádják annyian. A Mike és Molly 44 éves sztárja pontosan azt képviseli a színésznők között, amit a Comedy Centralon futó sorozat a szitkomok esetében: igyekszik a túlsúlyos emberekkel kapcsolatos tabukat megdönteni és bebizonyítani, hogy 100 kiló felett is lehet boldog, sikeres és kiegyensúlyozott az ember. A komika nemrég 25 kiló mínusszal mutatkozott egy filmbemutatón, ahol karrierjéről, családjáról és az egészséges testkép fontosságáról mesélt.

„Én már voltam minden méretű! A húszas éveim elején nagyon jó formában voltam, de nem értékeltem kellőképpen, folyamatosan elégedetlenkedtem. M-es ruhákat hordtam, mégis mindig S-es és XS-es méretre vágytam” – árulta el a színésznő a More magazinnak. McCarthy élete bővelkedik a sikerekben, így már rég nem érdeklik a ruhaméretek. Színészi karrierje csúcsán van, és teljes boldogságban él az író-színész Ben Falconéval és két kislányával.

Melissa_mccarthy_elotte Melissa_mccarthy_utana

A fő ok, amiért az Emmy díjas komika igyekszik túlsúlyára nem problémaként tekinteni az pont Vivian és Georgette, mert úgy véli, hogy a kilókkal való szüntelen küzdelme hatással lenne a lányaira. „Néha azt kívánom, bárcsak varázsütésre M-es méretű lehetnék, és soha többet nem kellene a kilókra gondolnom, de mivel ez lehetetlen, így nem idegesítem magam a súlyommal. Ha folyton emésztem magam, az senkinek sem jó, főleg nem a lányoknak” – mondta a Comedy Central sztárja, aki otthon nagy figyelmet szentel az egészséges étkezésnek és a rendszeres mozgásnak.

McCarthy sorozatbeli férje, a Mike-ot játszó Billy Gardell – aki a 136 kg-os versenysúlyából mostanában dobott le egy 30-at – számára sem ismeretlen a kilókkal való küzdelem. A szitkomban pont ez a probléma hozza össze a két főszereplőt az anonim túlevők csoportjában, de a valóságban is sorstársként áll egymás mellett a két színész.

mike_es_molly

Több mint 100 résszel a hátuk mögött sokan nem is gondolnák, hogy az összeszokott páros egy kellemetlen poszterfotózásnak és egy náthás csóknak köszönhetően kötött örök barátságot. „A stáb közölte, hogy képet akarnak rólunk készíteni a poszterhez, viszont mind a ketten influenzásak voltunk” − mondta Gardell. „Majd kiköptük a tüdőnket, tüsszögtünk, fújtuk az orrunkat, ők meg erősködtek, hogy tartsuk a csókot egy percig, hogy elkészülhessen a kép. Olyanok voltunk, mint két fóka! − folytatta McCarthy nevetve.

 

Tipp: Mike és Molly minden nap 18:30-tól a Comedy Central műsorán!

Előző cikkJövő héttől a Universal Channel-en a Doyle és Doyle című sorozat
Következő cikkMagas vérnyomással veszélyes lehet a D-vitamin