Főoldal Életmód Vásárlás Csütörtökön megnyitja kapuit az idei első Divat Placc

Csütörtökön megnyitja kapuit az idei első Divat Placc

Legyél te is az első, aki kincskereséssel, vagy kincsek kínálatával indítja az évet! A Divat Placc 2017 első vására és bulija!

Az újévi csütörtök este, az évkezdő esti vásár, amely imádnivaló, egyedi hangulatával várja a „nempláza” kincsekre vadászó látogatókat az Anker’t-ben.

A piacozás újfajta megközelítése – amely hazánkban továbbra is egyedülállóan képviselteti magát a night market megvalósításában – ezúttal is közös platformra hozza a divat különböző ágazatának tervezőit, akik akár egymástól is újabb inspirációt nyerhetnek. Újra böngészhetünk a divat és ékszertervezőktől kezdve a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők portékái között, sőt gardróbfrissítőkön és divatbloggereken át workshopok is színesítik a piacot, amit a tapasztalatok alapján fiúk és lányok, nők és férfiak egyaránt imádnak.

Új színfolt a Placcon a babaruhatervezők, illetve a kutyás kiegészítők tervezői. A vásár, amely egyben meghitt barátnős program, illetve kultúresemény, az idei évben is szeretne tovább fejlődni, nagyobb figyelmet fordítani a férfi részlegre is. Ebben partnereink a tervezők, akik nagy része a vásárt sajátjaként kezeli, és alkalmi, rendszerint csak itt elérhető különlegességekkel készül. A piac a divat és dizájn témában alkotók számára közösségi ponttá vált, a vevőkkel kialakítható közvetlen kapcsolat miatt pedig közösségi funkciót is betölt. Itt a lehetőség egy kis bárpultozásra, nézelődésre, vásárlásra, trendkövetésre!

A trendkövető vásár természetesen kutyabarát, hangulata és a hely kisugárzása miatt a látogatók zöme a piacozást buliként éli meg, vásárlás közben és utána is esznek, isznak a bároknál, így kijelenthető, a Divat Placc by night a legbulisabb vásár a városban.

 

A rendezvény ingyenes!


 

 

Többet szeretnél tudni az eseményről? Akkor látogass el ide: https://www.facebook.com/events/642773042551207/