Főoldal Szabadidő Televízió Díjnyertes koreai thrillersorozat érkezik a SkyShowtime kínálatába

Díjnyertes koreai thrillersorozat érkezik a SkyShowtime kínálatába

A Bargain (Veszélyes alku) című dél-koreai disztópikus thrillersorozat július 4-től már elérhető lesz a SkyShowtime kínálatában. A sorozat rögtön három résszel érkezik, ezt követően az új részek hetente jelennek meg.

A Bargain (Veszélyes alku) című sorozatban a férfiakat szexuális találkák ürügyén egy távoli szállodába csábítják, hogy aztán egy szervkereskedői hálózat eladja szerveiket a legtöbbet ajánló vevőknek. Egy katasztrofális földrengést követően az áldozatok, a szervkereskedők és a vevők mindannyian az omladozó épület csapdájába kerülnek. A külvilágtól teljesen elzárva kell megküzdeniük a túlélésért, bármilyen áron. A Bargain (Veszélyes alku)  főszereplői olyan neves színészek, mint Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) és Chang Ryul (My Name). A sorozat Lee Chung-hyun díjnyertes rendező 2015-ben megjelent azonos című rövidfilmjének alapján készült. A rendező és író, Jeon Woo-sung – aki tagja volt az eredeti rövidfilm produkciós csapatának – annyira megkedvelte a történetet, hogy egy hatrészes sorozatot készített belőle.

A Bargain (Veszélyes alku) 2023-ban Critics’ Choice-díjat nyert a kölni Seriencamp fesztiválon, és ugyanebben az évben elnyerte a legjobb forgatókönyvért járó díjat is a Cannes-i filmfesztiválon. A Bargain (Veszélyes alku) továbbá a 2023-as Torontói Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos válogatásában is szerepelt, emellett Critics Choice-díjra is jelölték a legjobb idegen nyelvű sorozat kategóriában.