Főoldal Bulvár Itthon Dukai Regina: fiús csaj voltam!

Dukai Regina: fiús csaj voltam!

A Tabu Tv Dukai Regina edzésére látogatott el, ahol kiderült milyen kislány volt ő régen, illetve, hogy tervez-e gyermekáldást az elkövetkezendő időben.

dukai_regina

„Nem mondanám, hogy én voltam a legnépszerűbb lány az iskolában. Egy időben én azért eléggé fiús voltam, mert ilyen 3mm-s hajam volt, szóval nem igazán voltam csajos. Tény és való, hogy mindig a középpontban voltam. Valószínűleg annak köszönhető ez az egész, hogy nekem csak ugye fiú tesóm van.” – mesélte a tabutv.hu riporterének Regina, aki a későbbiekben elárulta, mennyire fog örülni, hogyha lesz kisbabája.

„Természetesen egyszer majd szeretnék anya lenni nagyon-nagyon, mert imádom őket és én ilyen szerepben és képzelem el magamat a későbbiekben, de az még nem most lesz. Ha gyerekem lesz ő lesz az első és nem fog majd a karrier közénk állni. Ez szerintem annak a függvénye, hogy stabilan legyen egy párkapcsolatban éveken keresztül.” – számolt be a sztártévé riporterének Dukai Regina, aki szerint akárcsak a fiúk a lányok se nagyon normálisak.

„Nem bízom meg egyáltalán könnyen a férfiakban, de mikor valaki ilyet mond, hogy egy férfi se normális, akkor meg szoktam kérdezni, hogy miért a nők normálisak? Velünk is ugyanúgy van probléma. Egész egyszerűen meg kell találni azt a másik feledet, akivel hangsúlyban vagyok és akkor minden jó lesz.” – hallható és látható a Tabu Tv internetes sztártévé honlapján.