Főoldal Szabadidő Programok, események Ékszervásár lesz holnaptól a Gozsdu udvarban

Ékszervásár lesz holnaptól a Gozsdu udvarban

Augusztus 5-én, pénteken útjára indul a Gozsdu udvar és a Nagy Budapesti Kultúrzsibi legújabb attrakciója, az ÉK: Ékszerdesingland, avagy ékszervásár minden pénteken 10-től 17 óráig a Gozsdu udvarban. Kézművesek, dizájnerek, manufaktúrák, kereskedők, magánzók – ékszerek minden mennyiségben, megfűszerezve a Gozsdu hangulatával és több tucatnyi vendéglátóhelyével.

gozsdu-ekszervasar-2

Az egykoron az Erzsébet térről indult Nagy Budapesti Kultúrzsibi 2014 nyara óta működteti heti rendszerességgel a Gozsdu Antik Vintage Marketet, amely a vasárnapi Gouba (Gozsdu Bazaar) mellett mára már a Gozsdu udvar, ezzel együtt a budapesti bulinegyed egyik stabil és népszerű programjává vált, erősítve a Gozsdu többfunkciós jellegét is.

gozsdu-ekszervasar-1

A szervezők hosszas előkészületek után most látták elérkezettnek az időt a street marketen belüli programbővítésre, így mostantól minden pénteken ékszervásár várja a Gozsdu udvarba látogatókat. Bár az ékszerek jelenléte a különféle design-, kézműves- és kirakodó vásárokon általában jelentős mértékű, gyakorlatilag csak ékszerek kínáló, rendszeres vásár eddig nem létezett a fővárosban. Ez alapján született meg a mostani döntés, remélve azt is, hogy több tucatnyi vendéglátóhelyével és egyéb szolgáltatásaival maga a helyszín is szerves részévé válik a rendezvény sikerének.

 

A vásár a látogatók részére ingyenesen látogatható.