Főoldal Bulvár Külhon Eladó sorba került Otis és Jean „Szexoktatás” háza: nézd meg belülről ezt...

Eladó sorba került Otis és Jean „Szexoktatás” háza: nézd meg belülről ezt a nem mindennapi ingatlant!

Másfél millió fontért bárki megvásárolhatja a Netflix Szexoktatás című sorozatából ismert házat, ami Symonds Yat (Egyesült Királyság) tepelülésen található.

A szokatlan skandináv stílusú ház az Egyesült Királyság egyik legszebb helyén, a Wye folyó partján, a Herefordshire-i Symonds Yat faluban található. Az éles szemű olvasók felismerik a házat, mint Jean és Otis Milburn házát a Netflix Szexoktats (Sex Education) című sorozatában, amely a vad bulik, katartikus szexterápiás ülések és sok kínos beszélgetések színhelye a tinédzser szexszakértő Otis és anyja, Jean között, akit Gillian Anderson alakít. A sorozat rajongói már régóta megszállottan rajonganak a házért, és mivel a sorozat utolsó évadát sugározza a Netflix, most 1,5 millió fontért került a piacra.

Fotó: Knight Frank

Az eredetileg 1912-ben halászháznak épült faház jellegzetes norvég stílusú. A külsőt alkotó vörös fa lécek, a fehérre festett részletekkel, szinte teljesen kiemelkednek a zöld környezetből. A faházat egy fákkal szegélyezett feljárón keresztül közelíthetjük meg, melynek tetején egy régi kápolna áll, ami szintén eladó.

Amikor a házat 2002-ben megvásárolták a jelenlegi tulajdonosok, meglátták a benne rejlő lehetőségeket, de azt is tudták, hogy hatalmas felújításra lesz szükség. Az új konyha, vízvezetékek és vezetékek mellett egy bővítményt is építettek, amely egy télikertet és egy étkezőt is magában foglalja. A faház jellegzetes skandináv esztétikáját nem változtatták meg, a bővítés tökéletesen illeszkedik a ház többi részéhez.

A felső két emeleten található öt hálószoba, a fő hálószoba a ház tetején található, és az egész emeletet elfoglalja.

Fotó: Knight Frank

A házból lépcsők vezetnek le a folyóhoz, ahol rengeteg számtalan lehetőség áll az új vevő rendelkezésére: horgászni, kenuzni vagy épp túrázni is lehet a környéken.

A közeli Symonds Yat falu csendes és vidéki, de a legszükségesebbeket tartalmazza: van egy kocsma (Sacarens Head Inn) és egy kávézó (The Log Cabin). Egy hátránya lehet csak a ingatlannak: az új tulajnak fel kell készülnie arra, hogy a sorozat rajongói rendszeresen ellátogathatnak a környékre, de úgy gondoljuk, hogy ez egy kis ár egy ilyen szép házért (és kilátásért).

Még több fotó az ingatlanról az alábbi linken található: https://www.knightfrank.co.uk/properties/residential/for-sale/symonds-yat-east-ross-on-wye-herefordshire-hr9/pod012149843