Főoldal Technológia Hardver, szoftver Elegáns és egyben különleges az Asus MeMO Pad 7 tablet

Elegáns és egyben különleges az Asus MeMO Pad 7 tablet

Az egyhangú, rideg technikai eszközök világában néha nem egyszerű olyan megoldást találni, ami igazán szép lenne.

asus_,memopad_7

Az Asus MeMO Pad 7 (ME572C) azonban bebizonyítja, hogy igenis lehet egy táblagép stílusos. Nem kislányos és cuki, hanem nőies és divatos. A clutch táska mintájára tervezett tablet azonnal megragadja a tekintetet. Pezsgőszínben és burgundi vörösben selymes tapintású, matt felületű házzal, feketében pedig fényes, finoman textúrázott borítással alakították ki.

A csinos kis Asus MeMO Pad 7 azonban nem csak a külsejével hódít. Nagy teljesítményű belsejével sebes böngészést és alkalmazás-futtatást tesz lehetővé, egy hosszú napot is kibír egy töltéssel és kiválóan alkalmas mobil szórakozásra. Két előlapi hangszóval és nagy felbontású (1920×1200) 7 colos kijelzővel teszi élvezetessé számunkra a videonézést és a játékot.

Akármilyen szögben is tartjuk, a szövegek mindig jól olvashatóak, a képek élénk színűek, élesek és fényesek lesznek. Fotózásnál próbáljuk ki az idő-visszapörgetés funkciót, amely 3 másodpercen belül 31 fotó készít, így kiválasztható a legjobb, nincs többé belepislogós vagy grimaszolós fotó a legjobb pillanatokról.