Főoldal Életmód Gasztronómia Élesben is bizonyította rátermettségét a Panasonic Multicooker

Élesben is bizonyította rátermettségét a Panasonic Multicooker

Élőben is szemügyre veheti a Panasonic legújabb Multicooker névre hallgató konyhai eszközét az, aki a napokban kilátogat a megadott Auchan áruházak valamelyikébe, ugyanis a márka mikroszámítógép által vezérelt szuperkütyüjében készült igazi magyaros ételt, a lecsót kóstolhatja meg minden arra tévedt vásárló.

panasonic_multicooker_auchan_5

Ismerősen cseng a Panasonic Multicooker kifejezés? Ha igen, nagyszerű, viszont ha nem kifejezetten, akkor sincsen semmi gond, segítünk. A neves és egyben tradicionális japán gyártó olyan univerzális konyhai kiegészítőt, nevezetesen egy főzőedényt alkotott, mellyel gyerekjáték lehet a főzés, úgy, közben még rendkívül szórakoztatónak is hat a tevékenység.

panasonic_multicooker_auchan_2

panasonic_multicooker_auchan_6

Különlegessége, hogy számtalan ételt elkészíthetünk a segítségével, legyen az leves, sültek, pörkölt, kompót vagy akár édesség. Jól hangzik, igaz?

 

Aki kíváncsi netán kíváncsi  élőben is a Panasonic Multicooker gyakorlati működésére, úgy nincs más teendője, mint az, hogy ellátogat a hét folyamán valamelyik Auchan áruházba, ahol éles bevetésen bizonyít az univerzális főzőeszköz.

panasonic_multicooker_auchan_3

panasonic_multicooker_auchan_1  panasonic_multicooker_auchan_4

Végül pedig nézzük, mikor, és mely Auchan áruházakban találkozhatunk még a Panasonic Multi Cooker-rel:

március 20 – Auchan Csömör / Auchan Maglód / Auchan Solymár

március 21 – Auchan Dunakeszi / Auchan Soroksár / Auchan Budaörs / Auchan Székesfehérvár