Főoldal Kultúra Zene Élőben a Led Zeppelin Physical Graffiti-jének premierje – kezdés: ma 20:00 órakor

Élőben a Led Zeppelin Physical Graffiti-jének premierje – kezdés: ma 20:00 órakor

Ma, tehát február 19-én, budapesti idő szerint este 20:00-kor kezdődik a Led Zeppelin nagyszabású eseménye, melynek keretében a londoni Olyimpic Studios-ban (ahol a zenei anyagok egy részét is rögzítették annak idején) élő közönség előtt mutatják be a Pshysical Graffiti re-maszterelt deluxe kiadását, amely a 40. évforduló pontos napján, tehát február 24-én fog megjelenni. A helyszínen a gitáros, és az újrakiadások producere, Jimmy Page is jelen lesz, és a műsor végén egy külön szekcióban válaszolni is fog a közönség kérdéseire. A nemes eseményt a Napimagazin.hu olvasói is végigkövethetik percről-percre, méghozzá élő közvetítés keretein belül.

led_zeppelin_physical_graffiti

Korábban Page már több alkalommal is részt vett hasonló eseményeken, ám ezek eddig igen szűk társaságban zajlottak. Most viszont világszerte mindenkinek betekintést engednek ebbe a hihetetlen estébe, melyet a Yahoo Live fog élőben közvetíteni! A helyszíni közönségből az igazán szerencsések kérdezhetnek is majd Page-től. Akik online követik majd az eseményt, azok is részt tudnak venni a különböző közösségi platformokon a #ledzeplive hashtag használatával.

A hét, eddig kiadatlan szám is hallható lesz ma este, melyek a „Physical Graffiti” eredeti két lemeze mellé egy harmadik korongra kerültek fel. Így az „In My Time Of Dying” és a „Houses Of The Holy” nyers mixei, a nemrégiben bemutatott „Brandy & Coke”, ami valójában a „Trampled Under Foot” korai verziója, sőt a „Boogie With Stu” Sunset Sound Mixe is megszólal majd. Ezen kívül a nyolc perces opusz, a „Kashmir” nyers, zenekaros mixe, a „Driving Through Kashmir” és az „Everybody Makes It Through” teljesen eltérő és más szövegű, eredeti változata, az „In The Light” is el fog hangozni.

Az album az alábbi linkre kattintva érhető el:
https://itunes.apple.com/hu/album/physical-graffiti-deluxe-edition/id952919341