Főoldal Szabadidő Utazás Romantikus vacsoravonat Gödöllőig: ilyen volt a valentin-napi Gyertyafény Expressz

Romantikus vacsoravonat Gödöllőig: ilyen volt a valentin-napi Gyertyafény Expressz

Különleges programon vehetettek részt azok a párok, akik február 14-én részt vettek a Máv Nosztalgia Kft. szervezésében megrendezésre került valentin-napi Gyertyafény Expressz vacsoravonaton. A Nyugati pályaudvarból startoló vonat tökéletes választás lehetett azok számára, akik nem csak egy szimpla étterembe akartak a szerelmesek napján beülni, hanem valami egyedibbre vágytak.

mav_gyertyafeny_expressz_valentin_6

Aki nem ismerné a Gyertyafény Expressz programokat, annak szívesen ajánlom régebbi írásunkat, ahol egy hasonló áprilisi eseményről írtunk.

mav_gyertyafeny_expressz_valentin_8

A mostani vacsoravonat viszont különbözőtt az eddigiektől, hiszen itt a szerelem volt a középpontban: az asztalokon lévő vázákban vörös rózsák díszelegtek vagy épp a deszert dekorációjában tűnt fel egy-két szívecskés motívum.

mav_gyertyafeny_expressz_valentin_10

Minden elismerésem a szervező és lebonyolító csapaté, hiszen egy három órás programot sikerült lebonyolítaniuk teljesen zökkenőmentesen úgy, hogy közben felejthetetlen gasztronómiai és szórakoztató zenei élményt nyújtottak a szerelmes pároknak.

A romantikus időutazás alatt több menüből lehetett választani, amit egyébként már a foglalásnál jelezni kell. Mi a következő menüt választottuk:

– Fűszervaj, friss bagett
– Füstölt libamell almás lencsesalátával

mav_gyertyafeny_expressz_valentin_3
– Vörösboros bélszíntokány házi burgonyafánkkal és zöldségforgáccsal

mav_gyertyafeny_expressz_valentin_4
– Coeur a la creme bogyós gyümölcsöntettel

mav_gyertyafeny_expressz_valentin_11

Külön kiemelném a füstölt libamellet almás lencsesalátával a vörösboros bélszíntokányt, ugyanis ez a kettő kiemelkedően finom volt.

mav_gyertyafeny_expressz_valentin_2

Míg az első három fogás a Gödöllő felé vezető úton került felszolgálásra, addig a deszertet már a visszafelé úton fogyaszhatták el a vendégek.

mav_gyertyafeny_expressz_valentin_7

Ha már Gödöllőnél tartunk, akkor a zenei programról se feledkezzünk meg, ugyanis a  Gödöllői Királyi Váró színpadán Muri Enikő az „X-Faktor” c. műsor döntős előadója szórakoztatta vendégeket.

Aki lemaradt a mostani programról ne csüggedjen, ugyanis idén még jó pár hasonló programmal készül a Máv Nosztalgia Kft.. Bővebb iformáció: www.mavnosztalgia.hu