Főoldal Bulvár Itthon Exkluzív interjúban mesél az anyaságról és jelenlegi életéről Rúzsa Magdi

Exkluzív interjúban mesél az anyaságról és jelenlegi életéről Rúzsa Magdi

Ki vigyáz Rúzsa Magdi ikreire, amíg az énekesnő koncertet ad? Hogy tud a háromgyermekes anyuka egyik pillanatról a másikra ünnepelt dívává átlényegülni? Hogyan hat az anyaság az alkotói lényére? A népszerű énekesnő először beszélt ezekről a sokakat foglalkoztató kérdésekről egy exkluzív interjúban.

Fantasztikus zene, elképesztő látványelemek és egy ragyogó szépség a színpadon, ez a Rúzsa Magdi produkció. Az énekesnő és csapata olyan összehangoltan és gördülékenyen dolgozik együtt, mint egy összeszokott nagy család, ahol mindenki percre pontosan tudja, hogy mi a dolga és a feladata, annak érdekében, hogy a közönség egy felejthetetlen koncertélménnyel gazdagabban térjen haza. Pedig Magdi élete gyökeresen megváltozott az utóbbi másfél évben, ikrei születése óta.

„Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy a gyerekekkel kialakítsuk a napi rutinunkat. A koncert napokon sincs ez másképp, amikor készülnöm és indulnom kell, jön a plusz segítség. A teljes család támogatását élvezzük” – árulta el árulta el a GLAMOUR magazinnak adott exkluzív digitális címlapinterjújában Rúzsa Magdi, hozzátéve, hogy nagyon fontos neki, hogy a koncerthelyszíneket is úgy állítsák össze, hogy ne kelljen túl hosszú ideig távol lennie.

Fotó: Zsólyomi Norbert

Az énekesnő azt is elmondta, hogy a koncertek napján úgy intézik, hogy a férje mindig otthon legyen, és hozzá érkeznek a segítségek, ami általában a család és egy plusz ember. „Természetesen nehéz elindulni, de mivel minden időmet velük és az ellátásukkal töltöm és már másfél évesek, illetve tudom, hogy mire először megébrednek már otthon vagyok, így nyugodt szívvel végzem a dolgom” – folytatta Magdi.

Hangsúlyozta, hogy nagyon fontos, hogy az ember megőrizze önmagát! A gyerekeknek is az a jó, ha egy kiegyensúlyozott, boldog édesanya néz rájuk, aki nyugodt körülmények között tudja nevelni őket. „Szerencsésnek érzem magam, hogy az én hivatásom lehetővé teszi azt, hogy megélhessem az anyaságot, és közben megmaradjon a színpad, a közönség szeretete és a zene is” – teszi hozzá az énekesnő.

Hogy mi kell ahhoz, hogy nyugodt szívvel hagyja hátra hármas ikreit és a maximumot nyújtsa a színpadon, illetve az alkotásra hogyan hatott ez a megváltozott élethelyzet, a teljes interjúból kiderül.