Főoldal Szabadidő Televízió Ezek a sorozatok és filmek érkeznek novemberben az HBO GO-ra

Ezek a sorozatok és filmek érkeznek novemberben az HBO GO-ra

Elnézve az HBO GO novemberi film- és sorozatkínálatát, biztosan nem fogunk unatkozni. Nézzük is, konkrétan miből szemezgethetünk majd a hónapban:

SOROZATOK 

 Durrellék (Durrels) 2. évad (premier: november 11.)

A 1930-as évek végének Angliájában nem sok lehetőség adódik az özvegy Louisa Durrell számára, aki egyedül neveli négy gyermekét. Ezért otthonukat feladva, egy görög szigetre költöznek. A sorozat Gerald Durrell Korfu-trilógiájából készült.

Egy ifjú orvos feljegyzései és más történetek (A Young Doctor’s Notebook And Other Stories, premier: nov. 20.) 1-2. Évad

Mihail Bulgakov novelláiból készült az abszurd, fekete humorú sorozat, amely egy fiatal, pályakezdő orvos elképesztő kalandjait követi nyomon, aki a távoli városka kórházában kezd dolgozni 1917-ben, a bolsevik hatalomátvétel idején. Főszerepben Daniel Radcliffe és Jon Hamm.

Beépített férj (Undercover, premier: nov. 13.) 1. évad

A Hivatal (Office UK, premier: nov. 6.) 1-3. évad

A nagysikerű angol sitcom Ricky Gervais és Martin Freeman főszereplésével.

A hipnotizőr (The Hypnotist, premier: nov. 18.) 1. évad

A titokzatos hipnotizőr segít az embereknek megoldani gondjaikat, hipnotizált állapotban felszínre hozza emlékeiket és sötét titkaikat, de nem tud megbirkózni saját életével. Az HBO Latin America sorozata Pablo de Santis képregényén alapul

Terápia (premier: nov. 13.) 3. évad

A sorozat, amelyet nem kell bemutatni a hazai nézőknek. Az utolsó évadban Mácsai Pál mellett a hazai és erdélyi színjátszás legnevesebb képviselői tűnnek fel a sorozatban: Vilmányi Benett, Schell Judit, Czintos József, Udvaros Dorottya és Balsai Móni.

Szerelmes Prága (Az Po Usi, premier: nov. 12.) 2. évad

3 év után folytatódik a cseh HBO saját gyártású sorozata. A régi barátok újra keresztezik egymás útját. A hétköznapi életből származó fordulatok még hitelesebbek és vidámabbak, a karakterek a mennyországot és a poklot egyaránt megjárják.

Az Árnyak (Umbre, premier: nov. 12.) 2. évad

A román HBO saját gyártású sorozatának második évadában nehéz helyzetben van Relu. Toma, a constanzai maffia vezetője, Relu meg végezni akar Capitanuval. De kiderül, a lánya terhes, és az apa Capitanu fia, így képes megtartani ígéretét?

Graves (premier: nov. 10.) 2. évad

Az amerikai politikai élet egy ex-elnök szemszögéből. Vicces, szókimondó vígjáték Nick Nolte és Sela Ward főszereplésével

SMILF (premier: nov. 24.) 1. évad

Frankie Shaw főszereplésével készült comedy sorozat arról, hogy milyen egyedülálló anyának lenni. Őszinte, kedves humorú sorozat, amelyet nem csak kismamáknak, de kispapáknak is ajánlunk! 

Babilon Berlin 1. évad

A helyszín az 1920-30-as évek Berlinje, mely a radikális változások korát éli, beleértve a gazdaságot, politikát, kultúrát és a bűnözést is. Rath felügyelő olyan ügybe botlik, ami örökre megváltoztatja az életét. Volker Kutscher regényéből.

Berlini küldetés 2. évada

Előzetes: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag/videos/10155568611735837/
Olen Steinhauer sorozatát az új évezred egyik legjobb kémtörténetének tartják. A forgatókönyvet többek között Larry J. Cohen (Borgiák) jegyzi. A második évadban folytatódik a kémjátszma, melyben nem tudja ki a barát, ki az ellenség. Főszerepben: Richard Armitage, Rhys Ifans, Richard Jenkins

Viktória (Victoria) 2. évada

Színtiszta siker (White Famous) 1. évad

Egy tehetséges, fiatal, afroamerikai komédiás csillaga egyre magasabbra emelkedik. Floyd minden ügyességére szükség van, hogy megtalálja a helyes utat, és megőrizze hitelességét, különösen, hogy a fehérek körében is egyre népszerűbb lesz.

Kib*zgatóhelyettesek (Vice Principals) 2. évad

A falka (Wataha) 2. évad

Négy év telt el az első évad óta. Borzalmas gyilkosság történik a határvidéken, az ügyet Dobosz ügyészre bízzák. Markowskit régi ügyek kísértik. A zsaruk által körözött Rebrow az erdőben bujkál. Egy nap illegális bevándorlóval találkozik.

Félig üres (Curb Your Enthusiasm) 9. évad

Hat év után a IX. évaddal folytatódik az HBO saját gyártású Emmy- és Golden Globe díjas sorozata. Kövesse hát figyelemmel Larry David életét, ahogy a saját boldogsága és boldogulása érdekében tönkreteszi környezetét, a világot és önmagát

FILMEK

A kolosszus (Colossal, premier: november 5.) című, nálunk moziban be nem mutatott vígjátékot Anne Hathaway és Jason Sudeikis főszereplésével.

Gloria, a party girl úgy dönt, abbahagyja az önpusztító életmódot. Ám hiába a szándék, folytatja az ivást. Közben a világ másik felén gigászi kolosszus támadja meg Szöul városát. Gloria rájön, hogy valamiféle kapcsolatban áll a szörnnyel.

Elle (Elle, premier: november 5.) Paul Verhoeven nagy felzúdulást keltő filmje, Isabelle Hupperttel a főszerepben

Michèle elvált, középkorú asszony, aki magánéletének sikertelenségét a munkájában éli ki. Az élete megváltozik, amikor megtámadják és megerőszakolják az otthonában. Michèle ahelyett, hogy a rendőrséghez fordulna, magánnyomozásba kezd.

Reformáció (Reformation part 1-2., premier: november 2.)

500 évvel ezelőtt Luther Márton, egy reformer pap megváltoztatta a kereszténység és Európa arculatát. Az életét és munkásságát kockára téve fellépett a katolikus egyház ellen , és a nyugati világ ezután már soha nem lett olyan, mint előtte

T2 Trainspotting (T2, premier: november 5.), Danny Boyle kultfilmjének folytatása elsőként az HBO GO-n és az HBO-n. Főszerepben Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle

Lájkolj, ossz meg, kövess! (premier: november 10.), az HBO saját gyártású horrorfilmje, főszerepben egy feltörekvő YouTube sztár

Garrett a YouTube egyik sztárja, anyagait tíz- és tízmilliók nézik nap mint nap, rengeteg rajongója van. Ám az egyik rögeszmés rajongójából gyilkos vadász lesz. Egy nő minél közelebb akar kerülni a férfihoz, és semmi sem állíthatja meg.

Régi város (Manchaster by the Sea, premier: november 12.) az idei Oscar gálán a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat haza hozó Casey Affleck élete eddigi legjobb alakítását nyújtja ebben a különleges filmben.
A Filmszerész megmondja: https://www.facebook.com/filmszeresz/videos/746770985513146/

Egy nemzet születése (The Birth of a Nation, premier: nov. 24)

Nat Turner írástudó rabszolga és prédikátor az Amerikai Dél az 1830-as évek elején. A gazdája az elégedetlenkedő rabszolgák lecsillapítására használja. A körútján tapasztalt borzalmak láttán Nat fellázad, és az elégedetlenkedők élére áll.

Továbbá érkezik a Szépség és a Szörnyeteg, a Páncélba Zárt Szellem és az Assassin’s Creed is

 

 

DOKUMENTUMFILMEK

O.J. – Egy amerikai hős (O.J. Made in America)

O.J. Simpson felemelkedésének és bukásának krónikája. Az egykori profi focijátékos és hollywoodi sztár nagy horderejű gyilkossági tárgyalása megosztotta a nemzetet, és az igazságügyi rendszer kritikája mellett faji feszültségekhez vezetett.

Szíria könnyei (Cries from Syria, premier: nov. 30.)

Átfogó kép a polgárháborúról, amely az elmúlt években a pusztulás szélére sodorta Szíriát. Az alkotók több száz órányi felvételből állították össze a filmet, melyeket aktivisták, újságírók, jogvédők, városlakók és katonák készítettek.

 

Előző cikkHét iskolába látogat el a tanévben a Mozaik Múzeumtúra
Következő cikkA Thor: Ragnarök nyerte a hétvégi mozis jegyárbevételi versenyt