Főoldal A világ Belföld Ezeken a helyeken vásárolhatunk most vasárnap

Ezeken a helyeken vásárolhatunk most vasárnap

Nosztalgikus lesz a hétvége, hiszen a már megszokott zárt ajtók helyett több helyen is nyitott fotocellákon kopogtathatunk. A Húsvétra való tekintettel néhány multi úgy döntött, hogy március 20-án vasárnap használja ki az évi egy vasárnapi nyitvatartás lehetőségét.

A törvény öt vasárnapon engedélyezi a nyitvatartást, ebből négy az adventi időszakra vonatkozik. A maradék egy napot most hétvégén játsza ki többek között a Penny Market a Spar Magyarország, de még a Premier Outlet is.

smart-shopping-1

A Penny Market üzletei speciális ajánlatokkal, valamint külön erre a napra létrehozott kuponakcióval várják a vásárlókat március 20-án 7-20 óráig. A Spar Magyarország 27 Interspar hipermarketet nyit ki. Az Auchan-nek öt üzlete: a fóti, a maglódi, a miskolci, a törökbálinti és az óbudai lesz nyitva. A CBA lánc vasárnap is nyitva tartó üzleteinek listáját pedig itt találjuk.

Az élelmiszer-üzletláncok lelkesedése kevésbé ragadt át a bevásárlóközpontokra, amik közül a Premier Outlet nyitja ki boltjait március 20-án, köszönhetően az outletközpont már hagyománnyá vált tavaszi Vásárlási Maratonjának.