Főoldal A világ Belföld Figyelem! Az IKEA visszahívja a HYBY, a LOCK és a RINNA mennyezeti...

Figyelem! Az IKEA visszahívja a HYBY, a LOCK és a RINNA mennyezeti lámpáit

Az IKEA visszahívja a HYBY, a LOCK és a RINNA mennyezeti lámpákat az üvegbura leesésének kockázata miatt!

Az IKEA arra kéri vásárlóit, hogy aki korábban HYBY, LOCK vagy RINNA mennyezeti lámpát vásárolt, vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat.

ikea-hyby

IKEA HYBY mennyezeti lámpa

Az IKEA vásárlóktól értesült arról, hogy a mennyezeti lámpa üvegburája leesett. Néhány esetben orvosi kezelésre volt szükség, egy esetben pedig össze is kellett varrni a sebet.

Az IKEA kiemelt fontosságot tulajdonít a termékbiztonságnak. Minden IKEA-terméket a megfelelő törvényi előírások és szabványok szerint tesztelnek és hagynak jóvá, mielőtt értékesítésre kerülnek. Mindezek ellenére több sajnálatos balesetről is értesültünk, melyek során a LOCK és a HYBY mennyezeti lámpák leesetek a mennyezetről. A vásárlóink biztonsága és a további incidensek elkerülése érdekében visszahívjuk az adott termékeket és visszafizetjük azok teljes vételárát.

ikea-lock

IKEA LOCK mennyezeti lámpa

A HYBY és a LOCK mennyezeti lámpák minden IKEA-piacon kaphatók voltak,
a LOCK 2002, a HYBY 2012 óta vásárolható meg. A RINNA mennyezeti lámpa
11 európai országban és Kínában került forgalomba 2010-ben.

ikea-rinna-1

IKEA RINNA mennyezeti lámpák

A HYBY, a LOCK és a RINNA mennyezeti lámpák bármelyik IKEA áruházba visszavihetők, ahol a lámpák teljes vételárát visszafizetjük. A vételár visszatérítéséhez a vásárlást igazoló nyugtára (számlára) nincs szükség. További információ érhető el a www.IKEA.hu weboldalon és az IKEA központi információs vonalán, a 06-1-460-31-60-as telefonszámon.