Főoldal Szabadidő Ford EcoSport, az ideális szabadidőtárs – menetpróba

Ford EcoSport, az ideális szabadidőtárs – menetpróba

Illusztris, igazi téli programot vezényelt le a Ford Magyarország a vadonatúj EcoSport bemutatásának apropójából. A lifestlye média képviselőit Visegrádra, a hófödte Pilis lankáin keresztülautózva várták jobbnál jobb outdoor-programok. A nap zárásaként a zebegényi Natura Hillben még Dobó Kata is megjelent.

Mi is ez a Ford EcoSport? Maga az autó egy jelenség? Biztosan, hiszen az első megjelenés is már rendesen lázba hozta a vásárlókat, ráadásul a tengerentúlon is kifejezetten népszerű volt az autó – a mai napig is az.

Mi sem lehetett volna jobb program, mint Visegrádra, a nyári bobpályához felautókázni, át a Pilis hófedte lankáin, érintve Pilisszentlászlót. A helyszínen próbára tehették magukat mindazok, akik nem riadtak vissza egy kis sportolástól – itt feltűnt Pulai Imre magyar olimpiai bajnok kenus-szánkós is, aki a valódi bobozás rejtelmeibe avatta be az egybegyűlteket.

Miután mindenki kibobozta magát, kezdődhetett a Segway-túra is. Persze csak visszafogottan (sajnos), mivel akkora hó esett előző éjjel, hogy nagyjából gyalog alig lehetett araszolgatni az főútról letérve. Mindenesetre ez is egy jól sikeredett programrésze volt a napnak, a hangulat folyamatosan a tetőfokára hágott.

Innen Zebegénybe autóztunk a Ford EcoSporttal, ahol is Dobó Kata tűnt fel egy új, szintén Ford EcoSport volánja mögött. Mint kiderült, ő lett a Ford EcoSport magyarországi nagykövete, és sok részletet elárult a régi-új együttműködéssel kapcsolatosan.

Ahogy az első kilométerek megtétele után kiderült, a Ford EcoSport egy remek szabadidőautó, akár egy négytagú család is remek programokat tud vele tervezni – akár télen, a hegyekbe, egy jó szánkózáshoz, vagy egy masszív wellness-hétvégéhez.

Effektíve korosztályfüggetlen az autó, de ahogy a márkakommunikációból kiderült, mégis inkább a fiatalabb célcsoportnak szánja a gyártó.

Autós szakportálunkon, az Autóaddikt.hu-n részletes cikk olvasható a Ford EcoSport menetpróbájáról, valamint beauty portálunk, a Szépségnapló.hu pedig női szemszögből kozelít a témához.

Még több fotó: AutóAddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.

Kisfilm: Sony

Szerkesztőségünk mobilinternet-hozzáférését a Telenor Magyarország biztosítja. Az Autóaddikt.hu Telenor Hello Data csomagot használ.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSDuplitec, Canon, Camera Kft., Telenor Magyarország
Utómunka hardver: Acer, ASUS