Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Garnier Moisture Match arckrémek: megfelelő hidratálás minden bőrtípusra

Garnier Moisture Match arckrémek: megfelelő hidratálás minden bőrtípusra

garnier_moisture_match

Beköszöntött a tavasz, ilyenkor ugyanúgy ahogy a természetnek,  nekünk is szükségünk van megújulásra és fefrissülésre: például új mozgásformát vagy étrendet választunk (a télen felgyülemlett plusz kilók sajnos nem tűnnek el maguktól).

A szekrényből előkerülnek a színesebb és könnyedebb darabok, valamint felkészítjük bőrünket az új évszakra. Ez utóbbi miatt alkotta meg a Garnier a legújabb tavaszi újdonságát, a Moisture Match termékcsaládot, amit a héten mutattak be egy sajtótájékoztató keretein belül.

Mi is a Moisture Match pontosan? Egy olyan igényre szabott 24 órás hidratáló krém, ami összhangban van a bőrünkkel, hogy tökéletesen megfeleljen a bőrtípusunk különleges igényeinek. A Moisture Match a Garnier Növényi Elixír tápanyagok olyan erőteljes keveréke, mely a bőrtípus igényeinek megfelelően hidratálja az arcbőrt.

A krémek természetes hatóanyagok tisztaságát és minőségét megőrző, egyedi eljárással készülnek. A Garnier Moisture Match arckrémek négyféle változatban kaphatók: fakó és fáradt, vegyes és zsíros, száraz és nagyon száraz valamint normál és száraz bőrre.

garnier_moisture_match_001

Éppen ezért mind a négy típus textúrája teljesen különböző: míg a fakó és fáradt bőrűek egy lágyabb és könnyebb arcgélt kapnak, addig a száraz és nagyon száraz bőrüek egy sűrű és gazdagon tápláló krémet használhatnak.

Fakó és fáradt bőrre – ragyogást fokozó frissítő arcgél

Citrus kivonattal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Serkentő hatású citrus kivonattal és tükröződő gyöngyökkel gazdagítva, hogy fokozza a ragyogást a friss és egészségesnek látszó arcbőrért.

garnier_moisture_match7

Vegyes és zsíros bőrre – mattító frissítő arckrém

Zöld tea kivonattal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Méregtelenítő hatásáról ismert zöld tea kivonattal gazdagítva, segít mattítani és egységesíteni az arcbőrt az egész napon át tartó friss hatásért.

garnier_moisture_match3

Száraz és nagyon száraz bőrre: gazdagon tápláló arckrém

Kamélia olajjal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Kamélia olajjal gazdagítva, azonnal táplálja és nyugtatja arcbőrödet, hogy napról napra érezd a regenerálódását. A gyorsan beszívódó, nem zsíros, gazdagon tápláló arckrémet reggel és este vidd fel az egész arcra.

garnier_moisture_match1

Normál és száraz bőrre – bőrlágyító könnyű krém

Kék lótusz kivonattal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Lágyító tulajdonságairól ismert Kék Lótusz kivonattal gazdagítva, védi és segít puhítani arcbőrödet az azonnali friss érzetért.

garnier_moisture_match5