Főoldal Szabadidő LEGO Gyermekek által készített díszek a LEGO karácsonyfáján

Gyermekek által készített díszek a LEGO karácsonyfáján

Szombaton 4500 gyermek és felnőtt érkezett Közép-Európa legnagyobb LEGO karácsonyfájához, amely 200.000 kockából épült fel. A karácsonyfa díszítésében majd’ minden látogató kivette a részét, így vált varázslatosan széppé az 5.5 métere magas fa. A karácsonyfadíszeket a vállalat a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványnak ajánlotta fel.

lego_karacsonyfa_1

Hatalmas érdeklődés közepette zajlott szombaton a LEGO karácsonyi rendezvénye, amelynek középpontjában Közép-Európa eddigi legnagyobb, 5.5 m magas, 200.000 kockákból készült karácsonyfa állt. A grandiózus építményt magasabban lévő ágait csak gólyalábas artisták érték el és díszítették, ám ettől függetlenül is bárki kivehette a részét a csinosításból, hiszen a díszeket, amelyek felkerültek a fára a látogatók készítették. Miközben Mikulás mesélt a gyerkőcöknek csodás történeteket, az apróságok tökéletesen kihasználták határtalan kreativitásukat és képzelőerejüket, így számtalan egyedi karácsonyfadíszt alkottak, amelyet a játékgyártó a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványnak adományozott. A sok színes és különleges dísznek köszönhetően a végeredmény szemkápráztatóra sikeredett. A fára végül 4500 ember volt kíváncsi és 600 db dísz került rá fel. A díszítéshez használt játékok nagy boldogságot jelentenek a beteg gyerekek számára, ahol biztosan nagy szeretettel fogadják majd mindenki alkotását.

lego_karacsonyfa_2

„Óriási örömöt jelent számunkra, hogy Magyarországon feldíszíthettük a LEGO karácsonyfát, különösen, hogy hónapok óta vártuk a pillanatot, amikor felgyúlnak majd rajta a fények! Ez a rendezvény tökéletesen bizonyította, hogy a gyerek kreativitása és fantáziavilága nem ismer határokat! Láttuk rajtuk a végtelen büszkeséget és jókedvet, mikor alkotásaikat megmutathatták szüleiknek és a Télapónak is. Sikerült elérnünk a célunkat, hogy kimagasló élményt adjunk a családok számára, miközben minőségi időt tölthettek együtt. Őszintén reméljük, hogy mosolyt tudunk csalni a beteg gyermekek arcára a meglepetésekkel, illetve ezúton is nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánunk nekik!” – tette hozzá Csetényi Zsuzsanna, a LEGO Hungária Kft. marketing igazgatója.

lego_karacsonyfa_3

A rendezvényen reggeltől estig gyerekprogramok, kvízek és versenyek váltogatták egymást, egészen délután öt óráig, amikor az esemény háziasszonya, Szekeres Nóra fia, Milu és Mikulás társaságában „meggyújtotta” a fényeket a hatalmas fán.

lego_karacsonyfa_4

„Jó volt látni, milyen szorgosan készítették a gyerekek az ötletesebbnél ötletesebb díszeket a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán betegeskedő gyerekek számára. Roskadásig pakolták a manók Mikulás irányításával a karácsonyfát, amelyen Miluval mi kapcsolhattuk fel a fényeket.”- mondta Nóri.

 

Előző cikkFord Mustang a világ legmagasabb épületén
Következő cikkA Peugeot 2008 DKR rajtra kész hivatalosan is