Főoldal Életmód Otthon Három kategóriában hirdetik ki jövőre az Arany Ecset Díj nyerteseit

Három kategóriában hirdetik ki jövőre az Arany Ecset Díj nyerteseit

A Trilak jövőre ismét átadja az Arany Ecset Díjat, újdonság, hogy a hivatásos festők és a lakberendezők mellett egy új kategóriában már a lakosság is pályázhat.

arany_ecset_dij_2015_1

A pályázat már elkezdődött, március 31-ig lehet benyújtani a pályamunkákat.

Lakberendező, festő és lakossági pályázó. Ez a három alapkategória, melyre érdemes nevezni, hiszen fantasztikus nyeremények várják a kategóriánkénti első három helyezettet, melyet a szakmai zsűri választ majd ki. Természetesen lesz lehetőség szavazni is az alkotásokra, így a kategóriánkénti legtöbb szavazatot kapó fénykép közönségdíjban részesül majd. A nevezés mindhárom esetben igen egyszerű, csupán egy olyan falfelületet kell lefotózni és beküldeni, melyhez Trilak festéket használtak alkotóik. A lakossági vonal további két részre bomlik, van egy Beltéri Festés és egy Régiből Újat kategória is, így még több lehetőség nyílik arra, hogy bárki megmutassa kreativitását.

Az elkészült fényképeket több felületen is el lehet juttatni az Arany Ecset Díj szakmai zsűrijéhez. Elektronikus formában, Instagram felületen vagy a Facebook-on keresztül is lehet pályázni, a lényeg, hogy egyértelmű legyen, hogy pontosan mely kategóriában szeretnénk indítani a pályamunkát.

arany_ecset_dij_2015_2

Pályázati feltételek és folyamat:

• A versenyre kizárólag 2014-ben és 2015-ben a nevezési határidőig befejezett, Trilak termékkel készült felülettel lehet pályázni.
• A pályázatok leadási határideje: 2015. március 31. 24.00
• A szavazás a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokra pedig 2015. április 3-án indul az Arany Ecset Díj Facebook oldalán. Szavazni pedig április 30-án éjfélig lehet.

A nyeremények teszik még vonzóbbá az Arany Ecset Díjat. A festőmester kategóriában induló pályázók névre szóló festéssel személyessé tett utánfutót, festékszórót és keverőgépet is nyerhetnek, hogy ezekkel aztán még könnyebb legyen a munka. A lakberendezők színmérő készülékekért és Trilak utalványokért szállhatnak versenybe, míg a lakossági kategóriában indulók értékes pénznyereményekért és kuponokért ragadhatnak ecsetet.

A játék pontos menetéről és a nyereményekről bővebben az alábbi felületeken tájékozódhatnak itt olvashattok:

www.trilak.hu/aranyecset
www.facebook.com/trilakaranyecset