Főoldal Életmód Otthon Hasznos babaholmik, 1. rész – BAYBY BBS 3030 digitális gőz sterilizátor szárítóval

Hasznos babaholmik, 1. rész – BAYBY BBS 3030 digitális gőz sterilizátor szárítóval

Új sorozatot indítunk életmód rovatunkban, ahol mostantól fogva a babákra és a mamákra is gondolunk, így olyan hasznos információkat, tippeket és eszközöket osztunk meg olvasóinkkal, amik ebben a csodálatos időszakban hasznosak lehetnek.

Először az egyik legfontosabb folyamatot megkönnyítő eszközt mutatjuk be, ami nem más, mint a sterilizálás. Az újszülött baba immunrendszere még nem elég erős ahhoz, hogy megvédje a környezetben élő, akár fertőző betegségeket is terjesztő mikroorganizmusoktól (gombák, baktériumok). Leginkább azokra a cumisüvegekre kell figyelmet fordítani, amelyekben tejet vagy tejes ételt adunk a kicsinek.

Több módszer is létezik a sterilizálásra: az egyik legrégebbi és legismertebb a kifőzés, amit már generációk óta alkalmaznak az anyukák, léteznek mikrós sterilizálók, valamint a digitális sterilizáló készüléket. Utóbbiak csoportjába tartozik a BAYBY digitális gőz sterilizátor, ami gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a folyamatot, így időt és energiát nyerve a szülőknek, ami valljuk be, ilyenkor aranyat ér.

Aki nem ismerné a BAYBY márkát, annak egy pár szóban róluk: filozófiájuk, hogy csendes segítőtársai kívánnak lenni a babás családoknak. Csúcsminőségű termékeket kínálnak, melyek biztonságosak, az egészségre veszélytelenek (nem tartalmaznak biszfenol A-t), ezen kívül még mutatósak is. A termékeink szórakoztatók, sok tekintetben ugyanis eredetiek, egyedülállóak és többcélúak. A cumisüveg melegítővel például sterilizálni vagy bébiételt felmelegíteni is lehet.

A BAYBY gőz sterilizátorral egyidejűleg akár 6 darab, bármilyen típusú cumisüveget és tartozékait sterilizálhatjuk. Hasznos funkciója, hogy egy különleges szárító funkcióval rendelkezik, amivel a cumisüvegre és tartozékaira lecsapódott vizet is lehet eltávolítani. 

Három beállítható üzemmód közül válogathatunk: automatikus, sterilizálás és szárítás. Az automatikus üzemmód sterilizál és szárít, a sterilizálás értelemszerűen csak sterilizál, a szárítás pedig ugyanígy.

A mikroprocesszoros vezérlés az LCD kijelzőn jeleníti meg a futó folyamat állapotát, hogy könnyen követi tudjuk, hogy épp hol tart a sterilizálás.

A használata nagyon egyszerű, nincs túlbonyolítva, a folyamat befejezése után is csak egy hangjelzést ad ki, majd automatikusan kikapcsol. Praktikus ötlet, hogy a cumisüveg és tartozék tartót, csepegtető állványként is lehet használni!

További információk a termékről a BAYBY oldalán!