Főoldal Életmód Otthon Hasznos babaholmik, 2. rész – BAYBY BBW 2000 többfunkciós cumisüveg melegítő

Hasznos babaholmik, 2. rész – BAYBY BBW 2000 többfunkciós cumisüveg melegítő

Nemrég új sorozatot indítottunk életmód rovatunkban, ahol mostantól a babákra és a mamákra is gondolunk, így olyan hasznos információkat, tippeket és eszközöket osztunk meg olvasóinkkal, amik ebben a csodálatos időszakban hasznosak lehetnek.

A sterilizáló után most jöjjön egy másik hasznos babaholmi: a cumisüveg melegítő. Amikor a baba minden időnket leköti, jól jön egy olyan eszköz, ami legalább egy terhet levesz a vállunkról ilyenkor, könnyebbé téve így a csöppséggel töltött mindennapokat. Ilyen lehet a BAYBY BBW 2000 többfunkciós cumisüveg melegítő készülék is, ami néhány perc alatt felmelegítheti a cumisüveg tartalmát vagy a bébiételt, ráadásul még sterilizálhatjuk is vele az etetéshez használt eszközöket.

Hogy miért hasznos? A készülék a cumisüveg tartalmát egyszerűen és gyorsan felmelegíti számunkra a megfelelő hőmérsékletre, így nem kell azon bajlódnunk, hogy vajon nem túl forró vagy épp túl hideg a tápszer vagy épp a bébiétel a baba számára. Az már csak extra pluszpont, hogy a készülék még a babák etetéséhez használt tartozékokat (pl. cumikat) is sterilizálja, még több időt nyerve ezzel az anyukáknak.

A használata nagyon egyszerű: a készülék melegítő tartályába vizet öntünk – a mennyiség attól függ, hogy épp cumisüveget vagy bébiételt melegítünk, esetleg csak sterilizálni szeretnénk, de ezek mind részletesen le vannak írva a termék leírásában -, majd miután a hálózati vezetéket bedugtuk a fali aljzatba, a készüléken található kis tekerőt elforgatjuk a megadott hőmérsékletre: ha cumisüveget melegítünk, akkor 40 fokra, ha bébiételt, akkor 70 fokra és ha sterilizálni szeretnénk, akkor pedig 100 fokra állítsuk a hőmérsékletet. Fontos tudni, hogy a megadott hőfokok nem a cumisüveg tartalmának hőmérsékletét jelzik, hanem a körülvevő vízét.

Melegítés közben a kijelző lámpa bekapcsol, majd ha a víz elérte a maximális megadott hőmérsékletet, akkor kikapcsol. Ezek után a készülék a megadott fokon tartja a víz hőmérsékletét – ezáltal a benne található ételét is – egészen addig, amíg mi fel nem használjuk az ételt és ki nem kapcsoljuk a készüléket. Ez nagyon jól jöhet akkor, amikor gyorsan van szükségünk megfelelő hőmérsékletű táplálékra a baba számára.

Még több információ a termékről a BAYBY oldalán található!