Főoldal Életmód Vásárlás Hasznos tanszerek, amelyek nem hiányozhatnak a tanuláshoz

Hasznos tanszerek, amelyek nem hiányozhatnak a tanuláshoz

Roskadoznak az áruházi polcok a legkülönfélébb iskolai tanszerek és anyuka legyen a talpán, aki eligazodik abban, hogy valójában milyen kiegészítőkre van szüksége gyermekének, hogy biztosan meg legyen nála minden a sikeres tanévkezdéshez.

suli_eszkozok
1.Színesben játszó jelölőcímke

Abszolút kihagyhatatlan. Áthelyezhető, írható felületű öntapadó jelölőcímkék, amelyekkel a színkódos rendszerezés szó szerint gyerekjáték. Minden fontos bejelölhető vele a könyvben és utána az bármikor könnyedén visszakereshető.

suli_szinesben_jatszo_jelolocimke

2.Mindig kéznél lévő asztali adagoló

Praktikus, mert egy kézzel is kezelhető és mindig ott van a közelben, ha egy új ötletünket szeretnénk villámgyorsan lejegyzetelni. A legváltozatosabb formákban kapható. Az alma az egyik legmegkapóbb.

suli_ mindig_keznel_levo_asztali_adagolo

3.Mindenhova ragadó jegyzettömb

Ragaszd ki magad elé, amit meg kell csinálnod, akkor biztosan meg is fogod. örök igazság a tanulásban is, amihez a bármilyen felületen megragadó narancssárga Super Sticky jegyzettömbök alkalmazhatóak jól. Erősen tapad, de nyom nélkül eltávolítható, így a felnőttek sem kapnak frászt, ha gyermekük kipingálja cetlikkel a lakást.

suli_mindenhova_ragado_jegyzettomb
4.Láthatatlan ragasztószalag

Felragasztva láthatatlanná válik, ezért varázslatosan sokoldalú: fénymásolatokon, papírlapon észrevehetetlen, írható, a tinta nem kenődik el rajta, ellenáll az időnek, nem sárgul, könnyű letekercselni valamint letépni. Alkalmas papírlapok össze- és megragasztására, így ha olyat is összetépünk, amit nem kellett volna, akkor azért nem kell azonnal a kardunkba dőlni.

suli_lathatatlan_ragasztoszalag
5.Eltávolítható ragasztóstift

Ha szalag helyett a szagtalan, oldószermentes, ruházatból kimosható ragasztót kedveljük inkább, akkor érdemes stiftre váltani, ami biztonságosan és gyorsan ragaszt papírt és kartont, de fal, bútor, fém, fa vagy üveg felületen is alkalmazható.

suli_eltavolithato_ragasztostift
+1 Mindent vágó gyerekolló

Főleg alsós osztályokban még mindennaposak a kreatív foglalkozások. A kézügyesség egy dolog, de elengedhetetlen, hogy legyen a gyerekek keze ügyében kifejezetten nekik készült olló, miközben buzgón alkotnak. Nekik készítették azokat a 12 centis, lekerekített heggyel, rozsdamentes acéllal kialakított ollókat, amelyeket akár jobb, akár balkézzel is ügyesen használhatnak.

suli_mindent_vago_gyerekollo