Főoldal Szabadidő Utazás Hatalmas őszi kedvezmények a KLM-nél

Hatalmas őszi kedvezmények a KLM-nél

Ismét hatalmas kedvezményekkel kezdi az őszt az Air France-KLM. Egzotikus szigetek és nyüzsgő metropoliszok is csökkentett áron érhetők el a következő hetekben.

A különleges ajánlat keretein belül több mint 100 desztinációra kínál a légitársaság kedvezményes repülőjegyeket augusztus 29. és szeptember 10. között. A promóciós időszak alatt vásárolt jegyeket 2019. június 30-ig lehet felhasználni.

A kedvezményes álomdesztinációk listáján olyan városok is szerepelnek, mint New York, Mauritius, Shanghai vagy Mexikóváros.

Az egyik legegzotikusabb úticél a kínálatban Mauritius. A varázslatos nyaralóhely egy kicsi szigetállam az Indiai-óceánban, Madagaszkártól 900 km-re keletre. A bámulatos színű a tenger és a gyönyörűen kiépített strandok mellett, autentikus, könnyen bejárható városrészek jellemzik, így ez a desztináció különösen jó választás lehet a pihentető nyaralásra vágyóknak.

Az őszi akcióban a légitársaság kínálata számos nagyvárost is tartalmaz. Kedvező áron utazhatunk most például Shanghai-ba, amely Kína egyik legnépesebb városa vagy New Yorkba. Mindkét metropolisz rendkívül sokszínű és nyüzsgő hangulatáról híres. Akik számára az élményekkel teli, mozgalmas utazás jelenti a kikapcsolódást, azoknak e kettő közül bármelyik ideális célpont.

A kedvezményes jegyek csak korlátozott ideig vásárolhatóak meg, így érdemes minél előbb foglalni.

Ízelítő a kiemelt időszak (2018. augusztus 29. – szeptember 10.) legkedvezőbb ajánlataiból:

• New York: 120 900 Ft-tól
• Mexikóváros: 212 900 Ft-tól
• Shanghai: 138 900 Ft-tól
• Mauritius: 191 900 Ft-tól

Előző cikkÚj albummal tért vissza Eminem
Következő cikkCsodás alak gyorsan és egyszerűen