Főoldal Kultúra Film Haverok hónapja a Universal Channel műsorán

Haverok hónapja a Universal Channel műsorán

A Haverok hónapja alkalmából újabb hollywoodi sztárokkal és mozifilmekkel erősít a Universal Channel. Starsky és Hutch ismét nyomozni kezd, Matthew McConaughey pedig emberek millióival osztja meg életét. Január 17-én ráadásul Uma Thurman is kardot ránt, hogy kegyetlen bosszút álljon.

Baráti hangulattal kedveskedik a Universal Channel. A nézők olyan sztárokkal tölthetik a szombat estét, mint Owen Wilson vagy éppen Matthew McConaughey, de az akció kedvelőit is extra hétvégi kikapcsolódással várja a csatorna, hiszen érkezik a Kill Bill első és második része.

edtv_1

Január 17-én este 21 órától nyomon követhetjük Matthew McConaughey életét az Ed TV című vígjátékban. Az Oscar-díjas színész alakítja Edet, egy teljesen hétköznapi fickót, aki egyszer csak belecsöppen a rivaldafénybe. Az átlagos férfi életét fenekestül felforgatja a róla elnevezett tévéműsor. Idővel ő lesz Amerika legünnepeltebb sztárja, aki élvezi, hogy a kamerák a nap huszonnégy órájában követik minden lépését, ám lelkesedése alábbhagy, amikor beleszeret Shariba. A nő azonban nem tűri a nyilvánosságot, így Ed választás elé áll: szerelem vagy csillogás? Döntését megnehezíti, hogy a könyörtelen show biznisz nem akarja őt kiengedni a karmai közül, és még Sharival is elválnak útjaik.

starsky_hutch_3

Starsky és Hutch visszatér! Ben Stiller és Owen Wilson a Starsky és Hutch című filmben keltik életre a hetvenes évek kultikus zsarupárosát, akik egy lehetetlen duóként kezdenek el nyomozni a bűn világában. Informátoruk, Huggy Bears segítségével és Starsky vagány járgányával, egy Ford Gran Torinóval elindulnak felkutatni egy újfajta kokain feltalálóját. Vajon milyen véget ér a rejtélyes küldetés?

killbill_2

Uma Thurmantől szombaton és vasárnap is harcművészeti órákat vehetünk, hiszen január 17-én és 18-án Kill Bill-hétvége is színesíti a kínálatot. A Fekete Mamba és a Mennyasszony fedőnevek alatt operáló egykori bérgyilkos most régi főnöke, Bill nyomába ered, aki vérengzést tartott az esküvőjén. Quentin Tarantino „hősnője” minden követ megmozgat, jobban mondva mindenkit lekaszabol, aki csak az útjába áll, hogy a végén volt főnöke elnyerje méltó büntetését.