Főoldal Szabadidő Televízió Russell Crowe bandavezérként forgatja fel St. John’s utcáit

Russell Crowe bandavezérként forgatja fel St. John’s utcáit

Májusban újra a titokzatos bűnügyeké a főszerep a Universal Channel műsorán, ugyanis 20-án startol a Doyle és Doyle 3. évada! A rajongók nem mindennapi évadnyitóra számíthatnak, hiszen az első részben rejtélyes bajkeverőként tűnik fel a Gladiátor Oscar-díjas szupersztárja, Russell Crowe. A közös munkáról és a forgatás menetéről a sorozat főszereplője és forgatókönyvírója, Allan Hawco mesélt.

A detektívsorozat harmadik évadában egy agyafúrt bandavezér bőrébe bújik az Oscar és Golden Globe- díjas Russell Crowe. A Nyomorultak és a Gladiátor sztárja mellett vendégszereplőként tűnik fel a Robin Hoodból ismert  Kevin Durand, Scott Grimes, és Alan Doyle is, akik a keményfiúkból összeverődött csapatot alkotják.

doyle_es_doyle_russel_crowe

HIRDETÉS

“Allan dobta be az ötletet: Mit gondolsz, vicces lenne, ha újra összehoznánk a Robin Hood-os srácokat itt Newfoundlandon?” – nyilatkozta Crowe. “Sok időbe és rengeteg szervezésbe került, de itt vagyunk, megcsináltuk és szuper lett a rész!” – folytatta a filmsztár.

A Jake Doyle-t játszó Allan Hawco elismerő szavakkal nyilatkozott az Oscar-díjas színészről: „Russell az első epizódban szerepel. Egy bandatagot játszik, aki rendkívüli módon megnehezíti Jake életét. Russell természetesen fantasztikus volt az epizódban, ő az egyik legjobb színész, akivel valaha volt szerencsém találkozni, és együtt dolgozni.” – mesélte Allan Hawco, aki azt is elárulta, hogy a forgatás előtt Crowe vele együtt készítette a forgatókönyvet.

„Russellnek szenzációs humora van, de nagyon komolyan veszi a munkát. Rengeteget tanultam tőle: mivel a vágói munkálatokban is részt veszek, ezért össze tudtam hasonlítani a játékát a többiekével és a sajátommal is. Kétségtelen, hogy ő a világ egyik legjobb színésze! Amit a forgatáson láthattunk tőle, a színészet magasiskolája volt.” – folytatta Hawco.

TIPP:

Ha kíváncsi vagy, hogyan kavaja fel Russell Crowe St. John’s állóvizét, akkor kapcsolj a Universal Channelre május 20-án!

Doyle és Doyle – Ketten bevetésen 3. évad – május 20-tól hétköznaponként, 19.20-kor a Universal Channel műsorán.

HIRDETÉS
Előző cikkFelejthetetlen élményre vágysz? Próbáld ki az Alpok–Adria kerékpárútat!
Következő cikkEFOTT 2015: zenészek Velencei-tavi élményei