Főoldal Életmód Otthon Ház körüli teendők, avagy bemutatkoznak a Henkel újdonságai

Ház körüli teendők, avagy bemutatkoznak a Henkel újdonságai

Kevés olyan embert ismerek, aki szereti takarítani, így legtöbbünk igyekszik minél hamarabb letudni az egészet és ehhez olyan eszközöket választani, melyek gyorsak, hatékonyak vagy épp pénztárcabarátak.

A Henkel márkát senkinek sem kell bemutatnom, hiszen évtizedek óta az otthonokban megtalálható tisztító és mosószerek oszlopos tagjai, legyen az akár Persil, Tomi, Perwoll, Silan, Clin és még sorolhatnám.

Érdekesség egyébként, hogy a Henkel tisztító – és mosószer üzletágának egyik gyára Magyarországon, azon belül is Körösladányban található, ami a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja és mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő.

No de kanyarodjunk vissza a háztartásokhoz és a Henkel újdonságaihoz, ugyanis jó pár érdekesség érkezett a boltok polcaira az utóbbi hónapban, melyek közül most párat közelebbről is bemutatunk.

Silan Aromatherapy öblítők

Akár 100 napig tartó friss illatot ígér a Silan új Nectar Inspirations öblítőcsaládja, melyek öt fantasztikus illatban kaphatók: narancsos olaj és magnólia, jázminolaj és liliom, rózsaolaj és bazsarózsa, citrusolaj és frangipán valamint lótuszvirág.

Persil Duo-Caps Universal mosókapszula

Az kétkamrás technológiának köszönhetően a Persil Duo-Caps egy termékben kombinálja az aktív folteltávolító erőt a legmakacsabb foltokkal szemben és a Persil fényerő-formuláját a ragyogó tisztaságért.

Tökéletes eredmény a lehető legegyszerűbb módon: csak helyezzük a Duo-Caps kapszulát a mosógép üres dobjába, helyezd rá a ruhákat és már indíthatod is a mosást!

Clin ablak – és üvegtisztító

Ötször hosszabb csillogást ígér és csíkmentes tisztaságot a Clin újdonsága. Az innovatív vízlepergető hatásának köszönhetően tovább marad foltmentes a felület, így kevesebbszer kell tisztítanunk.

Színfogó

Szerintem mindenki járt már úgy, hogy a fehér ruhák közé mosásnál véletlenül becsúszott egy színesebb darab, ami sikeresen beszínezte az összes ruhát, mi pedig foghattuk a fejünket. Ezt hivatott megelőzni a színfogó, melynek segítségével elkerülhetők a hasonló balesetek, ráadásul óvja a ruhák színét. Minden háztartásba kötelező darab, ami most XXL-es, 40 darabos kiszerelésben is kapható!

Tomi Max Power mosókapszula

A Tomi mosószerek híresek arról, hogy kíváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, így a kisebb büdzsével rendelkező háztartások is élvezhetik a minőségi mosókapszulák jótékony hatásait. Nincs ez másképp az új mosókapszulával sem.

Perwoll Care & Refresh

A Perwoll Care & Refresh a frissen mosott ruhákon viselés közben semlegesíti a kellemetlen szagokat és frissességet biztosít akár 24 órán keresztül viselés közben. Jól hangzik, igaz?