Főoldal Bulvár Itthon Hazai sztárokkal ünnepelt a megújult Anna Grand Hotelt Balatonfüreden

Hazai sztárokkal ünnepelt a megújult Anna Grand Hotelt Balatonfüreden

Két évszázados hagyományokkal bíró falak és 21. századi luxus: immár teljes pompájában várja vendégeit a megújult Anna Grand Hotel Balatonfüreden. A Grand Opening sztárvendégei egy napsütéses esemény keretében ünnepelték a történelmi jelentőséggel bíró hotel újjászületését.

Tisztelve több mint két évszázados hagyományait, de szem előtt tartva a 21. század követelményeit és trendjeit újult meg a balatonfüredi Anna Grand Hotel.  A legfinomabb anyagok és színek tökéletes harmóniája már az első pillanatban rabul ejti a vendégeket: az újjászületett ANNA GRAND immár a nevéhez méltó, valódi luxust kínál. A tavalyi soft opening után március 23-án egy különleges Grand Opening partin ünnepelték, hogy a hotel már teljes pompájában várja régi és új vendégeit. 

Fotó: ANNA GRAND/ Rácz Tamás

Az ANNA GRAND kertjében tartott napsütéses megnyitón megjelent a hotel nagykövete, Epres Panni, a meghívott vendégek között Dobos Evelinnel, Nyári Diával, Iszak Eszterrel és Gyurta Dániellel, Szentesi Évával, Gelencsér Tímeával, Nagy Rékával, Zimány Lindával és Sydney van den Bosch-sal is találkozhattak a jelenlévők.

Az Anna Grand Hotel 1786 óta a Balaton ikonikus épülete, amely a 19. század elejétől kedvelt helyszíne a kikapcsolódni vágyóknak. Balatonfüred mindig is az előkelő magyar fürdővárosok közé tartozott. Az idelátogatók megtapasztalhatják, ahogy a történelmi örökség ötvöződik a modern eleganciával. Amint viszont leszáll az éj, mindenkit magával ragad Balatonfüred különleges, pezsgő, esti hangulata.

Fotó: ANNA GRAND/ Rácz Tamás

Az Anna Grand Hotel népszerűségét és történelmi jelentőségét a híres vendégeken túl – például Vörösmarty Mihályon, Jászai Marin vagy Kossuth Lajoson – mi sem bizonyítja jobban, hogy már a 19. század derekán heti háromszor gyorskocsijárat biztosította, hogy a pesti vendégek lejuthassanak a divatosnak számító Nagyvendéglőbe, melynek nevét 1889-ben változtatták Grand Hotelre. Ez az a név, amely aztán a hosszú évtizedek alatt összefonódott a legendás Anna-báléval, 2014 óta pedig a Miss Balaton versenyek gáláinak és kísérőrendezvényeinek állandó helyszínéül szolgál.

Epres Panni számára a nagyköveti felkérés azért jelentett igazán kellemes meglepetést, mert a hotel csapata nem csak a promóciós feladatok kapcsán számít rá. „Már tavalyi év elején elkezdődött a közös munka, részt vehettem a szálloda stílusának kialakításában – többek között én választottam ki a piperecikkek illatát, segítettem az enteriőrök színvilágának kialakításában és a szállodai alkalmazottak uniformisának megálmodásában is. Hosszú évek óta vagyok az ANNA GRAND vendége, így nagy öröm, hogy már a csapat tagja lehetek. Nagyon élveztem és élvezem a közös munkát.”

Az Anna Grand története élő elbeszélése egy rendkívüli utazás folytatásának. Az ANNA GRAND varázslatos világában a múlt találkozik a jelennel és minden pillanat az időtlen luxusról tanúskodik. A hotel szolgáltatásai – többek között az Anna Spa – és egyedi hétvégi csomagajánlatai már elérhetőek a nagyközönség számára is.