Főoldal Életmód Vásárlás Illatos kényeztetés a bőrnek – bemutatkoznak a legújabb NIVEA testápolók

Illatos kényeztetés a bőrnek – bemutatkoznak a legújabb NIVEA testápolók

Különleges újdonsággal jelentkezett a NIVEA: olyan olajos testápolót fejlesztettek ki, mely egy leheletnyi parfümöt tartalmaz, gyorsan beszívódik a bőrbe és extra ápolás nyújt a bőrnek.

Négy fantasztikus illat közül válogathatunk:

NIVEA Cseresznyevirág & jojobaolaj olajos testápoló

Az enyhe krémes tónusú cseresznyevirág édes illatának ígérete a citrus leheletével. Az első pillanatban érezhető a piros bogyós gyümölcsök koktélja és a bergamott, majd a rózsa, az írisz és a csersznyevirág érzékeny illata bontakozik ki. Végül a szantálfa finom illata simogatja a lelkedet, melengető tónust kölcsönözve a testápolónak – tökéletes választás nyáron!

NIVEA Rózsa & argánolaj olajos testápoló

A rózsa és az argánolaj érzéki keverékével. Felnyitás után körülölel a rózsa, a gyöngyvirág, a szegfű és az ilang-ilang könnyed illata. Ha becsukjuk a szemünket, biztos megérezzük a rózsás púder illatot és a fák aromáját, amelyek gyönyörűen kiegészítik a virágos alapillatot.

NIVEA Kakaó & makadámdió olaj olajos testápoló

A gazdag kakaóillat szerelmeseinek. Először a kakaó, a gyanta, a szantálfa és a mandula illatát érezni. Ezt követően a borostyános alapillaton kívül a bergamott, az édes karamell és virágok illata is eláraszt. A tökéletes élvezetet a liliom, az exotikus orchidea és az érzéki rózsa illata teszi lehetővé.

NIVEA Vanília & mandulaolaj olajos testápoló

Elvarázsol a vanília, a rózsa és az írisz különleges elegyével. A bergamottal és a friss mandarinnal támogatott könnyed vaníliás-mandulás illat körülöleli a testedet. A mandulavirágnak, a virágzó rózsának, a galagonyának és a különleges írisznek köszönhetően bőrünk csábítóan fog illatozni. A harmóniát a kakaóvaj jellegzetes illata és a bódító szantálfa teszi tökéletessé.