Főoldal Bulvár Itthon Íme, a 2014-es BRAVO OTTO díjazottai

Íme, a 2014-es BRAVO OTTO díjazottai

bravo_otto_2014_3A BRAVO 22. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat május 31-én a WestEnd City Center Millennium Tetőkertjében. 5+2 kategória nyertesei vehették át az arany OTTO szobrokat egy nagyszabású show keretében.

Dalpremier, lenyűgöző látvány, tomboló közönség, meglepetésprodukciók – így foglalható össze a szombat este. A díjazottak mellett a közönség számára is megérte eljönni a 22. BRAVO OTTO Díjátadó Gálára, hiszen emlékezetes pillanatokban lehetett részük.

Az estet Hien és Cooky duettje indította, ezután a két műsorvezető, Fluor Tomi és Dukai Regina hivatalosan is megnyitotta a rendezvényt. A díjkiosztó ceremóniát az X-Faktor három győztesének fellépése előzte meg: Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Danics Dóra közös dala először itt, a BRAVO OTTO színpadán hangzott el, a produkciót követően pedig megkezdődött az arany indiánok kiosztása. Az idei díjátadók között volt Baronits Gábor, Zimány Linda, Istenes Bence, Lakatos Márk, ÉNB Lali, Éder Krisztián, valamint Illés Csaba, a BRAVO főszerkesztője és Liptai Claudia is. Bogi gospelkórussal előadott dalát, és a ByTheWay fellépését is üdvrivalgás kísérte. A fináléban Puskás Peti csapata, a The Biebers lépett föl, a partit tűz- és confetti eső zárta.

bravo_otto_2014_1  bravo_otto_2014_26

„Minden eddiginél sikeresebb OTTO Díjátadón vagyunk túl. Az este igazi meglepetéseket tartogatott, amit a közönség is hihetetlenül élvezett. Mára minden rajongónk tudja, hogy nem indulhat el a nyár BRAVO OTTO nélkül! A helyszín évek óta változatlan, ám a show évről-évre színesebb, gazdagabb és látványosabb, ami méltó ehhez a nagy múltú rendezvényhez, Európa és Magyarország legnépszerűbb ifjúsági médiájához, illetve az egyik legfontosabb zenei díjhoz.” – foglalta össze Illés Csaba, a BRAVO magazin főszerkesztője.

A 2014-es év férfi előadójának, 2011 után ismét Vastag Csabát választották a BRAVO olvasói. Az év női előadójának járó díjat idén újra Radics Gigi kapta, aki ezzel már három OTTO szobor tulajdonosa lett. Az Eurovíziós Dalfesztiválon is remekelő Runninggal Kállay-Saunders András érdemelte ki Az Év dalának járó elismerést. Az év felfedezettje a ByTheWay lett. Az év együttesének járó díjat Majka&Curtis zsebelte be, akik tavaly a Belehalok című számukért már hazavihettek egy arany indiánt. A Music Channel különdíját, amely Az év videóklipjéért jár, Boggie – Parfüm című dalának szavazták a voksolók.

bravo_otto_2014_5

A BRAVO IDOL-ra idén is számos kiváló művészt jelöltek a BRAVO olvasói, közülük Puskás Petit választotta a zsűri, aki többek között a Rett Szindróma Alapítvány kezdeményezésében, a AMS Art Moments Fesztiválon, a Fehér Bot Napján, állatvédelmi kampányokban, a vörösiszap katasztrófa idején és olvasást népszerűsítő programok keretében is segítséget nyújtott már.

A BRAVO magazin folyamatosan törekszik arra, hogy a fiatal generáció számára társadalmi kérdésekben is példát mutasson. A korábbi években indított Ne fordulj el! kampány a tolerancia fontosságára, a Mentsd meg a Földet akció a környezetvédelemre hívta fel az ifjúság figyelmét, a BRAVO IDOL Díjat pedig minden évben egy jó példával elöljáró híresség kapja. Ezen az estén a BRAVO OTTO közönsége a szerbiai árvízkárosultakról emlékezett meg egy perces némasággal. A BRAVO kiadója, a Ringier is felvállalta ezt a fontos kérdést és lapjaival egy nemzetközi kezdeményezéshez csatlakozva adománygyűjtő akciót hirdetett Szerbia és Bosznia árvízkárosultjai számára.

A rendezvényt immár hagyományosan a Music Channel közvetítette élőben, beleértve a BRAVO OTTO PreShow-t is, ahol Lola és a Hősök együttes rappere, Eckü bombázta kérdésekkel a vörös szőnyegre érkezőket. A csatorna a következő hetekben többször is műsorra tűzi az ismétléseket.

A BRAVO OTTO 2014 nyertesei:

MAGYAR

Év dala: Kállay-Saunders András – Running
Év férfi előadója: Vastag Csaba
Év felfedezettje: ByTheWay
Év együttese: Majka&Curtis
Év női előadója: Radics Gigi
Év videóklipje: Boggie – Parfüm
BRAVO IDOL: Puskás Peti

KÜLFÖLDI

Év együttese: One Direction
Év női előadója: Rihanna
Év férfi előadója: Avicii
Év felfedezettje: Martin Garrix
Év dala: Pharrel Williams – Happy

 

 

Még több fotó: Napimagazin Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Sony, MSI, Kingston Technology, Epson, Livekodok.com, Canon, Camera Kft., Nike

Utómunka hardver: Acer, MSI