Főoldal Szabadidő Programok, események Ingyenes tavaszi programok mindenki számára

Ingyenes tavaszi programok mindenki számára

Beköszöntött a jó idő és nincs ötleted, hogy hova vidd a családot? A biatorbágyi outlet központban szabadtéri és fedett, ingyenes családi programokkal és jótékonysági akcióval köszönthetjük a jó időt, ráadásul tavaszi ruhatárunkat is felújíthatjuk pénztárcakímélő módon.

Csillogó bogarak rajzása – április 11.

premieroutlet_bogar

Változatos stílusú és minden szempontból divatos Volkswagen bogarak lepik el a biatorbágyi outlet központot  2015. április 11-én. A 24. tavaszi rajzásra több száz különleges bogárhátú autót várnak a szervezők a zöld környezetbe épített Premier Outletben. Ez a nem mindennapi rajzás azonban nem csak az autófanatikusoknak szól! Családi programok is várják a látogatókat, így a gyerekek és a kevésbé „bogaras” felnőttek is eltölthetnek egy napot a szabadban. A különleges autóknak és tulajdonosaiknak szervezett VW jelmez- és szépségverseny, autós bemutató és alkatrészbörze mellett egész nap gyerekprogramok, több száz világmárka és számos kedvezmény várja a családokat.

Különleges veteránok – április 25.

premier_outlet_oldtimer

Az első meleg tavaszi napokon visszafoglalják az utakat a tél viszontagságai elől a garázsba menekített értékes veterán autók és motorok, ezért ilyenkor szervezik hagyományos éves találkozójukat a veterán-, nosztalgia- és hobbijárművek megszállottjai is. A különleges járművek április 25-én, 10.00-től 16.00 óráig vonulnak fel a biatorbágyi outlet központban. A sofőrök közül sokan hozzáöltöznek az autójukhoz, így a találkozó egyszerre autós esemény és látványos korhű jelmezbemutató is. A felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltak a rendezők: a kicsiket ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás várja a számtalan autócsoda mellett, amikbe, ha kedvük tartja, akár bele is ülhetnek. A rendezvény külön érdekessége, hogy a személygépkocsik mellett korhű mentő-, tűzoltóautó és katonai járművek invitálnak minket egy kis időutazásra.

Megunt ruháiddal most te is segíthetsz! – Adok-Kapok Napok – április 25.

adok_Kapok_Napok_Dobo_es_Dombovari

Az április hónap azonban nem csak a különleges járművekről szól! 2015. április 25-én harmadszor kel életre az Adok-Kapok Napok jótékonysági program, amelynek keretében 2013-ban több mint 18 000, 2014-ban pedig már közel 40 000 ruhaadomány gyűlt össze, így az Magyarország  legnagyobb ruhagyűjtő akciójává vált.  Nem érdemes tovább halogatni a tavaszi gardróbszortírozást, hiszen sokan jó hasznát vennék feleslegessé vált ruhadarabjainknak! A biatorbágyi Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva idén is jó minőségű használt, tiszta ruhákat vár a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. Az Adománygyűjtő Pontban (99-es üzlet) április 25-től május 9-ig vihetjük el a felajánlásokat, amiket az outlet központ május 4. és 9. között felhasználható, kedvezményre jogosító kuponokkal köszön meg. A tavalyi évben több híresség is csatlakozott a kezdeményezéshez, többek között Dobó Kata, aki idén is elvállalta az Adok-Kapok Napok háziasszonyi szerepét, valamint Dombóvári Vanda, Tatár Csilla és Gönczi Gábor.

Az Adok-Kapok Napok ünnepélyes megnyitójára április 25-én kerül sor, amelyre a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!