Főoldal Bulvár Itthon Istenes Bence a városligeti szurkolói zónában hangolódott a magyar válogatott meccsére

Istenes Bence a városligeti szurkolói zónában hangolódott a magyar válogatott meccsére

Sorsdöntő összecsapás várt a magyar válogatottra a labdarúgó Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén Münchenben, ahol a nemzeti tizenegy Németország legjobbjaival mérkőzött meg a továbbjutásért. A rangadóhoz méltóan Náksi Attila elhozta a városligeti szurkolói zónába a soha véget nem érő éjjelt, és a labdarúgásért egyaránt rajongó Istenes Bence is a helyszínen hangolódott az esti mérkőzésre.

A nyári hőség ellenére több ezren gyűltek össze június 23-án a városligeti szurkolói zónában, hogy az E csoport utolsó, délutáni mérkőzéseivel hangolódjanak az esti Magyarország-Németország rangadóra. Náksi Attila igazi nosztalgiahangulatot varázsolt a lelkes drukkereknek: felcsendült a válogatott nem hivatalos himnusza, Az éjjel soha nem érhet véget. A magyarokkal egyidőben este 9 órakor az F csoport másik zárómérkőzésén Franciaország csapott össze Portugáliával, méghozzá Budapesten, így ezúttal a francia és a portugál drukkerek vonulhattak a Hősök terétől a Puskás Arénába.

Istenes Bence is a városligeti szurkolói zónában hangolódott a Magyarország-Németország mérkőzésre. „Ez egy társasági élmény a szurkolók számára, és nagyon jó, hogy Budapesten is kapunk belőle egy szeletet. Igazi stadionhangulat van itt!” – mondta el a népszerű műsorvezető, aki vállsérülése miatt eddig javarészt otthonról követte az Eb meccseit. „Még nem merek nagyon tömegbe menni a sérülésem miatt, de a Magyarország-Franciaország mérkőzésen kinn voltam a stadionban, és elképesztő érzés volt, ahogy hatvanezer ember együtt énekelte a himnuszt. Jó volt megélni, hogy a foci mit tud adni” – tette hozzá Istenes Bence, aki annyira jól érezte magát a szurkolói zónában, hogy több drukkerrel együtt dalra fakadt, ezzel buzdítva a válogatottat a magyar-német rangadó előtt.

A hazánk számára sorsdöntő mérkőzés idejére a városligeti szurkolói zóna teljesen megtelt, és 11 ezer ember figyelte lélegzet-visszafojtva a németekkel való küzdelmet, amely során a magyarok sokáig vezetésre álltak. A meccs végül döntetlenre végződött és a német csapat jutott tovább a nyolcaddöntőbe, ám a magyar drukkerek ismét bizonyították, hogy szurkolásban ők az elsők, és éjfélig tartó bulival ünnepelték a nemzeti tizenegyet.