Főoldal Sport Labdarúgás Megnyitotta kapuit a szurkolói zóna a Városligetben

Megnyitotta kapuit a szurkolói zóna a Városligetben

Június 11-én kezdetét vette a régóta várt labdarúgó Európa-bajnokság, ennek apropóján a budapesti Városligetben található hivatalos szurkolói zóna is megnyitotta a kapuit. A helyszínen Juhász Rolanddal és Rubint Rékával készültek a szurkolók a török-olasz összecsapásra, akikkel a szurkolói zóna különleges atmoszférájáról beszélgettünk. A fitneszkirálynő még a focitudását is megvillantotta a közönségnek.

Az Európa-bajnokság ideje alatt a Puskás Arénában zajló mérkőzések mellett a hivatalos budapesti szurkolói zónában is várják a rajongókat és a kikapcsolódásra vágyókat, így azok is részesülhetnek a szurkolás közösségépítő élményében, akiknek nincs lehetősége személyesen kilátogatnia a meccsekre. A városligeti szurkolói zóna az Eb alatt minden nap izgalmas programokkal készül, a nyitónapra Juhász Roland és Rubint Réka is ellátogatott.

Nagy örömmel tölt el, hogy a járványhelyzet után sor kerülhet erre az eseményre. A szurkolói zóna rendkívül szép és különleges környezetben épült meg, amely kevés másik helyszínről mondható el. Nagyon várom már, hogy a telt házas napokon én is érezhessem a szurkolói élményt és a fergeteges hangulatot, biztosan ki fogok látogatni több alkalommal is, hogy a nagy kivetítőkön követhessem végig a meccseket” – mondta Juhász Roland, korábbi 95-szörös magyar válogatott labdarúgó. Roland pályafutása legszebb élményének tartja a 2016-os Eb-t, amikor először tapasztalta, hogy milyen közösségi ereje van a szurkolói zónáknak. Meglátása szerint a Városliget hasonló élményeket tartogat majd a rajongók számára.

HIRDETÉS

A helyszín Rubint Rékát is lenyűgözte, a fitneszkirálynő fantasztikusnak tartja a Városliget energiáit, és elmondta, hogy biztosan kijön még meccset nézni a gyerekeivel.   

Óráról órára több ember van a helyszínen, libabőrös leszek, ahogy körbenézek. Biztos vagyok benne, hogy holnap, és az elkövetkezendő időszakban annyian lesznek, hogy egy gombostűt sem lehet majd leejteni” -számolt be élményeiről a fitneszkirálynő. „Kicsit olyan érzésem van, mint a saját edzéseimen, ahol több száz ember összegyűlik, és egyszerre egy energia hajt minket. Fantasztikus érzés.”

Réka olyannyira átadta magát a futball élményének, hogy a helyszíni aktivitások egyikét is kipróbálta, kapura rúgott és közel 50 kilométer/órás sebességgel találta el a kaput. Hősies, mezítlábas teljesítményét még fia, Norbi is megdicsérte. „Azt gondolom, hogy van még hova fejlődni a „bőr rúgásában”, de nyilván, mint mindenben, ebben is folyamatosan gyakorolni kell.” Szerencsére a fitneszkirálynőnek az elkövetkező egy hónapban bőven lesz lehetősége gyakorolni, ahogyan a városligeti szurkolói zónába látogatóknak is, ugyanis a sebességmérő játék mellett a mesterlövész kihívásban, a teqball pályán, illetve a virtuális futballpályán, játékkonzolon is megmérettethetik magukat.

HIRDETÉS
Előző cikkNyári testápolási kalauz a NIVEA-tól
Következő cikkKönyv-bor-jazz fesztivált rendeznek Balatonfüreden