Főoldal Kultúra Könyvajánló Ízek nyomában: megjelent Mautner Zsófi és Széll Tamás szakácskönyve

Ízek nyomában: megjelent Mautner Zsófi és Széll Tamás szakácskönyve

Az Ízek nyomában című receptgyűjtemény 104, Lidl alapanyagokból gyorsan, könnyen és kényelmesen elkészíthető ételreceptet tartalmaz, különlegessége, hogy hazánkban egyedülálló módon, 200 000 példányban került kiadásra. Az áruházlánc célja ugyanis a szakácskönyvvel is az, hogy tovább népszerűsítse az otthonfőzést. A vállalat szeretné, ha minél több magyar háztartásba, konyhába eljutna a kiadvány, ennek érdekében ajándékba adja azt hűséges vásárlóinak, karácsony alkalmából.

izek-nyomaban-lidl

A gyönyörűen illusztrált, exkluzív receptgyűjtemény nagyszerűen mutatja be azt a kétféle stílust, kétféle konyhát és világot, amit Tamás és Zsófi képvisel. A könyv születése egy éves múltra tekint vissza, akkor indult el a Lidl otthonfőzést népszerűsítő kampánya, melynek keretében a magyar gasztronómiai élet két meghatározó szereplője nyújt házi praktikáikkal és receptjeikkel segítséget a főzni szeretőknek. A szakácskönyv a lidlkonyha.hu oldal válogatott receptjeit fogja egy csokorba.

A Lidl hűségprogramja november 19-én, csütörtökön indul, melynek keretében, aki összegyűjti az 5 db, 6000 Ft. feletti vásárlásért járó hűségmatricát, gazdagabb lesz az ajándék szakácskönyvvel. A kiadvány forgalomba nem kerül, kizárólag a Lidl adventi hűségakciója keretében kapható meg az üzletekben.