Főoldal Életmód Vásárlás Ízelítő a Grendha és Rider lábbelik 2014 nyári kínálatából

Ízelítő a Grendha és Rider lábbelik 2014 nyári kínálatából

rider_grendha_aw_3Valódi nyári időjárást élvezhetünk idén, tele napsütéssel és harminc fok feletti napokkal. Pontosan emiatt viszonylag sok időt töltünk a strandon, amelyhez elengedhetetlen a megfelelő öltözet, azon belül is strapabíró és jó minőségű szandálok vagy papucsok viselete.

Mi is az pontosan, amit egy ilyen lábbelitől elvárunk? Természetesen a legfontosabb a kényelem, a vízállóság és a tartósság, de a külső és az ár sem elhanyagolandó opció. Ezen feltételek alapján próbáltuk ki a Rider és a Grendha pár darabját, megkönnyítve ezzel azok helyzetét, akik épp hasonló kiegészítőt keresnek maguk vagy családjuk részére.

Rider papucsok: kényelem és minőség egyben

A Rider az egyik olyan márka, amely minden korosztály számára, és szinte minden felhasználási területre készít papucsokat. A brazil Grendene (amely az egyik legnagyobb papucsgyártó cég a világon) az elmúlt 20 év során olyan közkedvelt modelleket készített, amelyek hosszú évekig szerepeltek a hazai eladási listák élén.

rider_grendha_aw_7

Szinte mindenkinek volt már – vagy van most is – egy kényelmes és tartós használatra tervezett Ridere. A gyártó papucsait hosszú élettartam (gyakran 6-8 év) mellett hasonlóan hosszú termék-görbe jellemzi: a vevők állandó kereslete miatt, több típusát hosszú évekig nem lehetett visszahívni a piacról. A családokban gyakran több generációt is végigkísérnek a termékeik, köztük a kis totyogók biztonságos Rider RS2 Baby szandálja, a gyerekek kedvelt, és strapabíró Rider Drive Kids papucsa, vagy a divatos utcai és otthoni női modellek a Rider Dunas IV, az IslandIV és az Insight , valamint a közkedvelt férfi szandálja a Rider Capri Sand, Clip vagy az elegáns utcai modellje, mint például a Rider Capri Thong férfi papucs.

rider_grendha_aw_5  rider_grendha_aw_4

A Rider egy olyan brazil márka, amely az ottani emberek utcai és mindennapi használatára, tartós viseletre készült. A strandtól, a hétköznapi és munka környezetben egyaránt hordják a papucsokat, amit egyébként bátran ajánlott bárkinek, hiszen lazább hétköznapokra és hosszabb sétákra is tökéletes választás lehet.

rider_grendha_aw_12  rider_grendha_aw_13

Árban a képen látható szandál és papucs ára 7-8000 Forint között mozog, ami egy magasabb kategóriát képvisel, de ha megnézzük, hogy a Rider modellek hányféle helyzetben és helyszínre (pl.: strandon, uszodában, kiránduláson, az utcán, vagy akár vitorlázás során) jelenthetik a kényelmes és megfelelő lábbelit, az óvodai viselettől az  otthoni papucsokig, akkor már méltányos az ellenérték.

 

Grendha szandálok: nem kell lemondanunk a nőiességről

A Grendha lábbelik sok hölgy bizalmát el fogják nyerni minden kétséget kizáróan, ugyanis a termékek ötvözik a stranpapucsok kényelmét és praktikusságát az utcai cipők és szandálok divatos és csinos megjelenésével.

rider_grendha_aw_10

A brazil divattervezők és stylistok tervei alapján kialakított kollekció valóban tetszetős, első ránézésre semmi rokonságot nem vélnénk felfedezni a strandpapucsokkal, ám közelebbről szemügyre véve látszik, hogy az egész bizony ugyanúgy gumiból készült és pehelykönnyű, melynek köszönhetően hihetetlenül kényelmes viselet. A külsőből adódóan szintén hordhatóak strandra és utcára egyaránt.

rider_grendha_aw_9  rider_grendha_aw_11

Az ár itt sem a legolcsóbb kategóriát képviseli ( 8 és 10 ezer között mozog), de ezért az árért kapunk egy kényelmes, divatos és tartós lábbelit, amit évekig élvezhetünk a strandon és a városban egyaránt.

rider_grendha_aw_14  rider_grendha_aw_17

További információ: http://www.lifestyleshop.hu/

 

 

A fotók elkészítéséhez a helyszínt az Aquaworld Élményfürdő biztosította.

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Gigabyte, Sony, MSI, Kingston Technology, Epson, Livekodok.com, Canon, Camera Kft., Nike

Utómunka hardver: Acer, MSI