Főoldal Bulvár Külhon James Woods cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől

James Woods cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől

James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől, a bejelentést „hibának” nevezte – írta a The Washington Post.

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja még nem tudja pontosan, hogy történhetett, hogy színészi karrierjének vége egy ingatlanhirdetésről szóló cikkben jelent meg egy Rhode Island-i helyi lapban. Abban azonban biztos, hogy saját hibája volt a félreértés.

„Nem egy ingatlanhirdetéssel fog véget érni a karrierem” – közölte Woods a The Washington Posttal, miután a Providence Journal cikke nyomán bejárta a lapokat visszavonulásának híre.

„Vicces volt, az ügynököm megkérdezte, hogy abbahagyom-e. Én azt mondtam, nem hiszem” – tette hozzá.

Majdnem 50 éves hollywoodi karrierje alatt a most 70 éves színész jó néhány ingatlanra tett szert. Több háza van Rhode Island államban is, egy exeteri tóparti épületet kínált eladásra a múlt héten 1,4 millió dollárért (373 millió forint).

A részletek kidolgozása végett együtt reggelizett Allen Gammons ingatlanügynökkel.

A beszélgetés után Gammons megírta a rövid sajtóközleményt. „Hosszú időn át volt Rhode Island-i lakos James Woods, aki a Warwick Pilgrim középiskolában végzett, és csaknem 150 filmben és tévéműsorban szerepelt. Ma bejelentette, hogy a szórakoztatóipartól való visszavonulása arra készteti, egyszerűsítse az életét” – állt a közleményben, amelyet telefonon felolvasott Woodsnak, mielőtt kiadta volna.

A színész éppen autót vezetett. „Nem figyeltem eléggé. Valahogy nem hallottam meg a visszavonulás szót” – mondta James Woods a lapnak.

A Providence Journal James Woods eladja exteri házát címmel megjelent cikke a harmadik bekezdésben idézte a visszavonulásról szól mondatot. A hollywoodi lapok gyorsan felkapták a hírt.

Amikor a színész megtudta, mi jelent meg róla, egy ideig figyelte, ki hogyan reagál rá, ám szombaton végül a The Washington Post elérte Woodsot, aki hangsúlyozta: boldogan játszik újra, amikor jó szerepet kap.

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).