Főoldal Szabadidő Koncertek Jövő héten Nicki Minaj koncert Budapesten

Jövő héten Nicki Minaj koncert Budapesten

Hamarosan indul Nicki Minaj európai turnéja, jövő héten pedig Budapestre is ellátogat a produkció. A minden idők egyik legbefolyásosabb női rapperének tartott Nicki Minaj most először lép majd fel nálunk.

Minaj nemrég úgy döntött, hogy egy új kreatív ötlettel áll elő, amely rajongóinak egy teljesen magával ragadó fejedelmi élményt nyújt. A turnéhoz csatlakozott Future helyett a chicagói rapper JUICE WRLD, akinek ez az éve egy igazi áttörést jelentett a Goodbye & Good Riddance című első platina albumával, valamint az “All Girls Are The Same” és a “Lucid Dreams” című többszörös platina kislemezekkel.

Fotó: Jacopo Raule, Getty Images

“Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is.” – lelkesedett Minaj. Jamie King-el, a kreatív igazgatómmal együtt alaposan kidolgoztuk a legizgalmasabb, legegyedülállóbb, és legemlékezetesebb műremeket, hogy megoszthassam a csodálatos rajongóimmal. Imádom Juice Wrld zenéjét és nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozik hozzám a koncert turnéra.”

Az évek során Nicki Minaj következetesen történelmet teremtett és hatással volt a popkultúra minden szegletére. MINAJ 2018-ban adta ki a Queen című platina albumát, és az első olyan női előadó lett, aki 100 alkalommal jelent meg a ‘Billboard Hot 100’ amerikai slágerlistán.

A világhírű zenész előtt  a magyar ZÄVODI és az amerikai MARDOLL tüzelik majd a közönséget.

TIPP:

Jegyek az alábbi linket még elérhetőek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/nicki-minaj-future-2018-budapest-papp-laszlo-sportarena-1047320/performance.html �l