Főoldal Életmód Vásárlás Jövő héttől a Telenornál is előrendelhető az iPhone 8 és az iPhone...

Jövő héttől a Telenornál is előrendelhető az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus

Szeptember 22-én indul a Telenornál az előrendelés a legújabb iPhone telefonokra, a vásárlás pedig szeptember 29-étől lehetséges.

Az iPhone 8 és iPhone 8 Plus, az iPhone-ok új generációja új üveg és alumínium dizájnnal, három gyönyörű árnyalatban – asztroszürke, ezüst és arany – érkezik. A legellenállóbb üveggel, Retina HD-kijelzővel és az A11 Bionic chippel felszerelt készülékek tökéletes augmented reality (kiterjesztett valóság) élményt nyújtanak.

A világ legnépszerűbb kamerája még jobb lett, a vezeték nélküli töltés pedig új lehetőségeket biztosít. Az iPhone 8 Plus 12 megapixeles dupla kamerával, valamint Portrémegvilágítással felszerelt Portré móddal érkezik, amellyel akár a műtermi megvilágítás drámaian látványos hatása is elérhető, így a felhasználók lenyűgöző portrékat készíthetnek öt különböző fényeffekt használatával és a háttér elmosásával.

https://www.youtube.com/watch?v=k0DN-BZrM4o

 

A Telenor kínálatában az iPhone X, az okostelefonok jövője is elérhető lesz, amelyet október 27-től lehet előrendelni a szolgáltatónál. Az iPhone X lélegzetelállító üvegborítással, 5,8 hüvelykes Super Retina kijelzővel, A11 Bionic chippel, vezeték nélküli töltéssel, valamint továbbfejlesztett, dupla optikai képstabilizátorral felszerelt hátlapi kamerával, és az új TrueDepth előlapi kamerának köszönhetően elérhetővé vált Face ID-val érkezik.

https://www.youtube.com/watch?v=mW6hFttt_KE

 

Előregisztráció: www.telenor.hu/iphone-8