Főoldal Szabadidő Koncertek Jövő hónapban indul a Nickelback turnéja

Jövő hónapban indul a Nickelback turnéja

Szeptember 2-án, Helsinkiben startol el a Nickelback vadonatúj világkörüli turnéja, a kanadai négyes már gőzerővel készül az aktuális megmérettetésre. 

Most fejezik be legújabb kislemezük munkálatait, amelyl várhatóan augusztus második felében debütál majd a rádióknál világszerte.

nickelback_2015_magyarorszagEzzel egyidőben óriási tempóban készítik elő a turnét, elkezdődtek a próbák, és már állítják össze a dalok listáját is. A koncerten felcsendülő nótákra a rajongók is szavazhatnak a zenekar hivatalos Twitter oldalán keresztül, hiszen a banda nincs könnyű helyzetben. Csak a YouTube megtekintések alapján az első 30 daluk több tízmilliós nézettséggel bír, ezért is kérték a rajongók segítéségét, hogy a programban tényleg a legjobban vágyott slágerek legyenek benne.

Ráadásul az új turné a zenekar életében egyfajta jubileumot is képvisel, 20 éve, 1996-ban adták életük első koncertjét együtt.

“Ugyan 95-ben alakultunk, de az első koncertünket 1996-ban adtuk.” – emlékszik vissza Chad Kroeger az indulásra – “Ez az egész olyan, mint egy forgószél. A kezdeteknél leülhetsz és elhatározhatod bármelyik bandánál, hogy most aztán meghódítjátok a világot és még 30 év múlva is színpadon lesztek, de erre soha semmi garancia nincs, bármilyen jók is vagytok.  Mi úgy álltunk hozzá, hogy addig zenélünk, amíg élvezzük, és amíg még bárki is kiváncsi lesz ránk – és ennek már 20 éve. Azóta is ehhez tartjuk magunkat, és hihetetlen szerencsések vagyunk, hogy még mindig itt lehetünk. Köszönjük a rajongóknak ezt a csodát!”

 

TIPP: hozzánk 5 hét múlva érkezik az új Nickelback show, a szeptember 16-i koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Előző cikkSziget 2016: határtalan fantáziavilág
Következő cikkNézzük, kik lesznek a 2016-os Sziget legfőbb magyar előadói!