Főoldal Életmód Vásárlás Karácsonyi ajándékötletek a Brauntól

Karácsonyi ajándékötletek a Brauntól

Vitathatatlan, hogy a karácsonyi bevásárlás, a tökéletes ajándékok kiválasztása az év egyik legnagyobb kihívásai közé tartozik. Ám ha jobban belegondolunk, ez ugyanúgy igaz a legtöbb alkalomra, amikor igazán személyes, szívhez szóló meglepetéssel szeretnénk kedveskedni a hozzánk közel állóknak.

Az ajándék kiválasztására fordított idő és energia értékmérője annak, hogy mennyire fontos számunkra a másik. Adunk néhány ötletet, hogy ne csak keresd, hanem meg is találd a legmegfelelőbb ajándékot. Legközelebbi hozzátartozóinknak nem sok titka van előttünk. Ismerjük stílusukat, napi rutinjukat, és a szépségápolási szokásaikat is, ha eléggé figyelünk rájuk. Tudjuk, hogy családunk férfitagja számára a borotválkozás egy megkerülhetetlen, ünnepélyes ceremónia, vagy éppen csak egy kötelezően kipiálandó teendő a to do listáról. Gyermekkorunkból arra is jól emlékezhetünk, hogy női családtagjaink számára a reggel csak akkor indult jól, amikor a szépségápolási rutin végrehajtásában nem akadályozta őket senki, azaz senki nem foglalta be a fürdőszobát előlük. Vannak dolgok, amik sosem változnak: nem számít, hogy lány vagy fiú, fiatal vagy idős, megjelenésünk minden esetben fontos. Ha a megfelelő Braun termék kerül a fa alá, akkor az öröm garantált.

Lehet részletesen kidolgozott vásárlási stratégiád, vagy lehetsz spontán, az utolsó pillanatban vásárló, a Braun portfoliójában biztos találsz megfelelő ajándékot.

Férfiaknak

 

Braun MGK3080 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet

A Braun MGK3080 tökéletes ajándék azoknak a férfiaknak, akik szeretnek mindent egyszerűen, de nagyszerűen megoldani és gyakran változtatják stílusukat. A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készlete alkalmas a szakáll, a haj és a testszőrzet formázásra vagy akár eltávolítására, sőt még a zuhany alatt is használható.

Braun BT3040 szakállvágó

A Braun ezt a terméket kifejezetten olyan férfiaknak tervezte, akik szeretik otthon formázni szakállukat, arcszőrzetüket. 39 féle hosszbeállítás variálható a tökéletes szakáll érdekében. A precíziós fésűvel rendelkező Braun szakállvágó esetében a jelszó: pontosság.

Braun Series 9 9290cc borotva Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel

A legjobb Braun készülék SyncroSonic™ technológiával. A borotva percenként elképesztő, 40000 vágómozdulatra képes, ráadásul az AutoSense technológiának köszönhetően még alkalmazkodik a szakáll sűrűségéhez is. Olyan kiegészítőkkel, mint az aranyozott titán trimmelő, nem csak hatékony, hanem előkelő megjelenésű is.

Braun Series 7 7899cc borotva Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel

Okos borotvaként tökéletes megoldást nyújt bármilyen bőrtípusra. Az 5 borotválkozási mód közül biztosan minden férfi megtalálja a leginkább bőréhez passzolót. Mindemellett négy speciálisan kialakított vágóelem Sonic technológiával kibővítve alkalmazkodik szakállhoz a tökéletes borotválkozás érdekében.

Nőknek

 

Silk-épil 9 SkinSpa 9-969V Wet&Dry epilátor

A Silk-épil 9 SkinSpa a világ első számú epilátor- és tisztítókefe-rendszere jóval nagyobb bőrfelület kezelésére képes, mint a korábbi modellek. Ráadásul gyorsan! Extra kényelem és kikapcsolódás: akár fürdőkádban, vagy tusolás közben is használható, ideális minden nőnek, aki szeretné elérni a SPA élményt saját fürdőszobájában, hiszen az új SkinSpa bőrradírozásra, tisztításra és masszírozása is használható a megszokott szőrtelenítő kezeléseken felül.

Braun Silk-expert 5 IPL BD 5001

Hatékonyság, tartósság és gyors eredmény. Így jellemezhető az BRAUN új IPL technológiával működő készüléke, ami valóban alkalmazkodik a bőrhöz. A SensoAdaptTM bőrtónus-érzékelő folyamatosan – másodpercenként 80-szor – méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét, így biztosítva a maximális hatékonyságot. A normál, kímélő és extrakímélő üzemmóddal rendelkező IPL, tökéletes választás akár karácsonyi ajándéknak is.

Braun Silk-épil 5 5-511 – Wet&Dry vezeték nélküli epilátor kezdőkészlet

Tökéletes ajándék a szőrtelenítésben kezdő fiatal lányoknak, mivel a Braun Silk-épil 5 új, kezdőknek szánt epilátorfejjel lett kiegészítve, amely egyszerre ragyogóvá és simává teszi a bőrt. Hatékonyan távolítja el a szőrszálakat a gyökerükkel együtt a tartós simaság érdekében. A billenő fej finoman alkalmazkodik a test körvonalaihoz a jobb érintkezés érdekében. A kezdőknek szánt epilátorfej egyetlen gyengéd mozdulattal borotvál és epilál.

Braun Silk-expert 3 IPL BD 3003

Tartós és látványos szőrtelenítést kínál úgy, hogy közben alkalmazkodik a bőrhöz. SensoAdapt™ technológiával, azaz beépített bőrtónus-érzékelővel rendelkezik, mellyel szintén biztosított a 100%-os hatékonyság. A gyors és hatékony IPL-kezelés érdekében siklás üzemmód is választható. Az eredmény: több villanás, kevesebb kihagyott terület, és teljes elégedettség a kapott eredménnyel.