Főoldal Szabadidő Televízió Két új krimi az HBO GO kínálatában

Két új krimi az HBO GO kínálatában

Év elején sem maradunk izgalmak nélkül, ugyanis igazi különlegességgel bővült az HBO GO videótára. Felkerült az „Eyewitness” című krimi sorozat norvég, eredeti verziója (Szemtanúk – Oyevitne) és annak az HBO Europe által készült, román adaptációja (A néma völgy – Valea Muta) is!

Szemtanúk (Oyevitne)

Egy feszes, izgalmas és gyors tempójú thriller a hideg északról. A norvég sorozat két tizenévesről szól, akik valóságos rémálomba keverednek, amikor a titkos találkájuk alkalmával szemtanúi lesznek a bűnbandák közti leszámolásnak. Hamarosan ők is célpontokká válnak, de meddig lesznek képesek titokban tartan azt, amit láttak? Jarl Emsell Larsen sorozata a skandináv krimik valamennyi erényét felvonultatja, az elfojtott szexualitástól a véres akciókig.

HIRDETÉS

A 6 részes, magyar feliratos sorozat teljes első évada exkluzívan csak az HBO GO-n elérhető.

A néma völgy (Valea Muta)

Az HBO Europe romániai részlege 2016 őszén mutatta be legújabb saját gyártású sorozatát, amely ugyan adaptációja a norvég kriminek, ám sokkal kompaktabb, feszesebb tempóban meséli el a történetet.

A négyrészes thrillerszéria két tizenéves fiú hátborzongató kalandját meséli el. Filip és Horia néhány gyilkosság szemtanúja lett az erdőben. Akarva-akaratlanul belekeverednek a veszedelmes ügybe, miközben annak megoldásán éppen Filip nagynénje, egyben nevelőanyja Elena Zamfir ügyész dolgozik. Az életveszélybe került két fiú kapcsolata próbára tétetik, miközben Elena is kénytelen szembenézni a családját ért kihívásokkal.

A sorozat szinkronosan megtekinthető az HBO3-on, illetve már a teljes évad elérhető az HBO GO-n.

HIRDETÉS
Előző cikkErre érdemes figyelni idén az ingatlanpiacon
Következő cikkA Föld belső magjának “hiányzó összetevőjét” azonosíthatták japán kutatók