Főoldal Életmód Egészség Kiderült: a párok érzékenységre vágynak a hálószobában!

Kiderült: a párok érzékenységre vágynak a hálószobában!

Most már hivatalos: az párok számára az a legfontosabb az együttlét során, hogy a partnerük jól érezze magát, és több mint harmaduk csalódott, ha a másik félnek nincs orgazmusa.

Mi több, a Durex kutatása kimutatta, hogy 4-ből 3 ember (74%) kifejezetten aggódik amiatt, hogy partnere kevésbé fogja élvezni a szexet az óvszerhasználat következtében lecsökkent érzékenység miatt.

szerelem-1

A férfiak 74%-a, a nőknek pedig 81%-a állítja, hogy sokkal kisebb az esélye, hogy eljussanak a csúcsra, ha óvszert használnak. 10-ből 6 ember (61%) beismeri, hogy mondott már le a védekezésről e miatt az aggodalom miatt.

Hovatovább, a férfiak és a nők harmada mondott már nemet a szexre, csak hogy megússzák az óvszerhasználatot.1 Viszont ha már szükséges ezzel védekezni, az emberek 40%-a egyetért, hogy jobb lenne, ha vékonyabb lenne, és majdnem felük (46%) kipróbálna egy új fajtát, ha az garantáltan több, és jobb érzést nyújtana, mint az eddig kipróbáltak.

Hogy segítsenek az embereknek több érzékenységet vinni az együttlétbe, a Durex piacra dobta az Invisible fantázianevű, eddig legvékonyabb óvszert. Az Invisible vékonyabb az emberi hajszálnál*, így közelebb kerülhetsz partneredhez, mint valaha, és nem kell feladnod a biztonságérzetedet sem.

Alix Fox, a Durex szex és párkapcsolat szakértője tudja, hogy az érzékiség egy érzékeny téma: „Az embereknek nagyon fontos a partnerük öröme, így a Durex kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a gyakorlatban is alkalmazzák a legújabb gyártási technológiákat, hogy te és partnered megtapasztalhassátok a legérzékibb együttlétet.”

„Azonban meglepő módon minden negyedik ember vagy mindig ugyanazt a fajta óvszert veszi, vagy azt, ami éppen akciós, vagy egyáltalán nem is gondol rá, hogy milyet használ1. Ha az igényeiteknek legmegfelelőbb óvszert választjátok ki, a szex jobb lesz, mint eddig bármikor. A Durex Invisible sokkal élvezetesebbé teszi az óvszerhasználatot, mint azt valaha is gondoltad volna!”

 

 

TIPP: eljött az ideje, hogy sajátos érzékenységet csempéssz a hálószobába a Durex Invisible által. A Durex legvékonyabb óvszeréről itt találsz több információt:

http://www.durex.hu/kampanyok/invisible/