Főoldal Bulvár Külhon Kiderült Lisa Marie Presley halálának pontos oka

Kiderült Lisa Marie Presley halálának pontos oka

Lisa Marie Presley, Elvis Presley egyetlen lánya halálát bélelzáródás okozta a Los Angeles megyei halottkémi hivatal jelentése szerint  – írta pénteken a BBC hírportálja.

A bélelzáródás az évekkel korábbi súlycsökkentő műtét miatti összenövések következtében alakult ki. Az 54 éves énekesnő kórházba szállítását követően, január 12-én hunyt el. Halála előtt két nappal még megjelent a Golden Globe-díjátadón.

A halottkémi jelentés szerint az énekesnő halála természetes okokból következett be. A szakértő szerint a súlycsökkentő műtéti beavatkozásnak ismert az összenövésekkel járó hosszú távú szövődménye.

Lisa Marie Presleyt a fia, Benjamin Keough mellé temették el, aki 2020-ban lett öngyilkos. Lánya halála után Priscilla Presley keresettel támadta meg Lisa Marie végrendeletét, mert abban egy 2016-os kiegészítés kizárta őt hagyatékának kezeléséből, és az örökség gondozójának két gyermekét, Benjamin Keough-t és Riley Keough-t tette meg.

A jogvitát májusban rendezték, részleteit azonban nem hozták nyilvánosságra. Az 1968-ban született Lisa Marie Presley apja nyomában szintén zenei pályára lépett, és három lemeze is megjelent.

Többször ment férjhez, Danny Keough után Michael Jackson, Nicolas Cage és Michael Lockwood is a házastársa volt.

Forrás: MTI

Előző cikkHárom nő meggyilkolása miatt emeltek vádat a Long Island-i sorozatgyilkosság gyanúsítottja ellen
Következő cikkTöbb mint 60 millió forintért kelt el egy 2007-es iPhone