Főoldal Technológia Fotó, képalkotás Kováts Botond a Canon Hungária új kommunikációs vezetője

Kováts Botond a Canon Hungária új kommunikációs vezetője

kovats_botondKováts Botondot választották a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetőjének. A sokéves tapasztalattal rendelkező szakember legfőbb célkitűzésének azt tekinti, hogy megmutassa a vásárlóknak azokat a gyakran meglepetést okozó, felhasználói előnyöket és káprázatos technikai újdonságokat, amelyeket a Canon termékei kínálnak.

Kováts Botond a Canon Europe hazai leányvállalata, a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetője. A szakember szerint bőven van mit még erőteljesebben megmutatni a Canon innovációiból.

Az új vezető marketing és kommunikációs szakterületen szerzett sokéves tapasztalattal rendelkezik. A Canon Hungáriához a Morpho Communication-től került, ahol stratégiai és PR projektekben vett részt. Ezt megelőzően kilenc éven át nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott, majd pedig hét évig vezette a Samsung kommunikációs és marketing tevékenységét Magyarországon.

Kováts Botond kinevezéséről elmondta: „Azt szeretném elérni, hogy a fogyasztók körében közel olyan magas legyen a Canon márka iránti kötődés, mint amilyet házon belül a kollégáim részéről megtapasztaltam. Úgy gondolom, rengeteg pozitív meglepetés és lehetőség van ebben a vállalatban és termékeiben, amit a vásárlóink és partnereink egyaránt örömmel fogadnak majd.”