Főoldal Életmód Gasztronómia Különleges jeges kávékoktélok a Nespresso-tól

Különleges jeges kávékoktélok a Nespresso-tól

Egy kis hűsítőre vágysz? Mutatunk neked három különleges, de nagyon egyszerűen elkészíthető kávékoktélt, hogy a forró nyári napokon hűsítő, jeges formában is élvezhesd a különleges kávéőrleményeket.

Az erőteljes aromajegyeket képviselő Ristretto, a kifinomult Bukeela ka Ethiopia és az édes Vanilio kapszulákkal komponált italok között minden kávérajongó megtalálhatja saját ízvilágát. A koktélok kiegészítő alapanyagai a gyömbér, a koriander és a juharszirup, melyek tökéletesen kiemelik a hozzájuk párosított kávéőrlemények jellegzetességeit. A hűtött koktélok fogyasztását a nap bármely pillanatára ajánljuk.

 

Jeges Ristretto

Ez az egyszerű jegeskávé recept frissítő módon hangsúlyozza a Ristretto erőteljes aromáit. A még kifinomultabb ízek eléréséért adj hozzá gyömbért, amely kiemeli a gyümölcsös ízjegyeket, valamint a kávé kellemes keserűségét.

nespesso-jegeskave-1

Eszközök:

Pure Recipe pohár

  1. LÉPÉS

3 jégkocka

  1. LÉPÉS

40 ml Ristretto kávé

  1. LÉPÉS

90 ml víz vagy tej

 

 

Jeges Bukeela Ka Ethiopia

Ez az egyszerű és frissítő jegeskávé recept kihangsúlyozza a Bukeela ka Ethiopia kifinomult aromáit. A még izgalmasabb ízvilág eléréséhez enyhén fűszerezd meg őrölt korianderrel, amely felerősíti a kávé virágos jegyeit.

nespesso-jegeskave-2

Eszközök:

Pure Recipe pohár

  1. LÉPÉS

3 jégkocka

  1. LÉPÉS

40 ml Bukeela ka Ethiopia Lungo kávé

  1. LÉPÉS

90 ml víz vagy tej

 

Jeges Vanilio

 

Ez az egyszerű jegeskávé recept kihangsúlyozza a Vanilio kifinomult, édes aromáit, miközben frissítő élményt nyújt. A még ínyencebb ízvilágért adj hozzá egy kevés juharszirupot, amely lággyá és különlegessé varázsolja az italt.

nespesso-jegeskave-3

Eszközök:

Pure Recipe pohár

  1. LÉPÉS

3 jégkocka

  1. LÉPÉS

40 ml Vanilio kávé

  1. LÉPÉS

90 ml hideg tejhab

 

TIPP: további jeges receptekért látogass el a www.nespresso.com oldalra!