Főoldal Szabadidő Utazás Különleges nyereményjátékot indított a Budapest Airport

Különleges nyereményjátékot indított a Budapest Airport

Az év végi nagy hajrában a Budapest Airport játékot indított a Facebookon, hogy megtalálja idei 10 milliomodik utasát. Az előkelő cím mellé kétszemélyes utazást, egy külföldi hosszúhétvégét kap a szerencsés nyertes.

Várhatóan december első felében újabb kerek rekordot ünnepelhet a budapesti repülőtér, amikor a 10 milliomodik utas is áthalad a terminálon. Az újabb utasforgalmi rekord elérésekor a repülőtér nagyszabású ünnepséggel és ajándékokkal készül. A korábbi alkalmakhoz képest újdonság, hogy a Budapest Airport a 10 milliomodik utas helyét egy nyereményjátékkal sorsolja ki, vagyis bárki pályázhat, aki elég bátor és rugalmas ahhoz, hogy az utazás napján készen álljon és a repülőtér munkatársainak kíséretében másodmagával elinduljon a repülőtérre, majd elutazzon a meglepetés hosszú hétvégére.

budapest_airport_ihohu

A december 3-ig tartó játék részletei tizmilliomodikutas.bud.hu weboldalon olvashatók, egyebek mellett itt is lehet jelentkezni, de a repülőtéren felállított standnál, illetve a Budapest Airport Facebook oldalán is regisztrálhat bárki a nyeremény utazásért. A desztináció egyelőre még titok, de annyit már most el lehet árulni, hogy egy rendkívül izgalmas, történelmi nagyvárosba szól a jegy.

A Budapest Airport utasforgalmi adatai minden eddigi rekordot megdöntenek az idén, hiszen júliusban először fordult elő, hogy a havi utasszám meghaladta az egymillió főt. Az utasforgalom növekedése azóta is töretlen, az év eleje óta eddig 13 %-kal többen fordultak meg Ferihegyen, mint egy évvel korábban. Ebben közrejátszott az idén indított számtalan új járat, a megnövelt repülőgép kapacitások, valamint a sűrűbben közlekedő járatok éppúgy, mint Budapest egyre fejlődő turisztikai kínálata vagy a külföldiek számára kedvező ár-érték arány. Ráadásul a Budapest Airport az idén két rangos nemzetközi díjat is megszerzett, egyebek mellett az „Év Repülőtere” díjat kapta az egyik legnagyobb hong kongi légiközlekedési tanácsadó cégtől.

Előző cikkBevételi rekordott döntött az eMAG
Következő cikkBemutatták a Miss Balaton 2016-os naptárat