Főoldal Szabadidő LEGO Különleges programok és ajándékok a következő LEGO Ninjago Roadshown

Különleges programok és ajándékok a következő LEGO Ninjago Roadshown

Ügyességüket és eszüket próbára téve nyerhetnek a gyerekek elismerést és izgalmas ajándékot az ingyenes, Nagypénteken induló, országos LEGO Ninjago Roadshown.

A családok minden tagját váró rendezvényeken csapatmunkában, építésben, logikai és egyensúlyozást igénylő feladatokban, egy különleges feladatokat rejtő pályát teljesítve kóstolhatnak bele a lurkók a nindzsák világába. A helyszínenként két napig tartó eseményekre érdemes a kicsiknek nindzsa jelmezben érkezniük, ajándékért cserébe. A kislányokról és a legkisebbekről sem felejtkeztek el a szervezők: őket is rájuk szabott izgalmak várják a helyszíneken. A programsorozat április 3. és május 9. között, péntekenként és szombatonként budapesti, illetve vidéki bevásárlóközpontokban várja látogatóit.

Ninjago_plakat

HIRDETÉS

Négy próbán át vezet az út a LEGO Ninjago harcossá váláshoz: április 3-tól május 9-ig, hétvégente a nindzsák nyomdokiba lépve tehetnek tanúbizonyságot a gyerekek ügyességükről és éles eszükről, ajándékuk pedig a most visszatérő LEGO Ninjago történet legfrisebb DVD-je, és az elismerés, hogy kisnindzsához méltóan teljesítették az akadálypályát. Kémkedés, egyensúly, csapatmunka és építés – ilyen feladatokon keresztül kapnak ízelítőt a kis látogatók a japán harcművészek kitartást, együttműködést és fizikai erőnlétet igénylő életéből. Az országos, ingyenes roadshow-n szórakoztató programokon keresztül leshetnek be a kisebbek és nagyobbacskák is a Spinjitzu harcművészet szövevényes világába.

A programsorozat a húsvét előtti hétvégén, április 3-4-én veszi kezdetét a budapesti Aréna Plázában, ahol a kisnidzsa képzésen kívül is számos izgalmas program várja a legapróbbakat és kislányokat is.  A próbatételeket teljesítő gyerkőcök garantált jutalomban részesülnek, és a nindzsa jelmezben érkezők is számíthatnak ajándékra.

A rendezvénysorozat időpontjai és helyszínei:

1. Április 3-4.: Budapest, Aréna Pláza Bevásárlóközpont, pénteken 14-19-ig, szombaton 10-19-ig
2. Április 10-11.: Eger, Agria Park, pénteken 14-19-ig, szombaton 10-19-ig
3. Április 17-18.: Budapest, Árkád Bevásárlóközpont, pénteken 14-19-ig, szombaton 10-19-ig
4. Április 24-25.: Budapest, Pólus Center, pénteken 14-19-ig, szombaton 10-19-ig
5. Május 8-9.: Budapest, Allee Bevásárlóközpont, pénteken 14-19-ig, szombaton 10-19-ig

 

HIRDETÉS
Előző cikkHallgasd meg a 2015-ös Sziget hivatalos himnuszát
Következő cikkMeztelen esküvő a LifeNetwork bevállalós valóságshow-jában